Amacı ne?

realifeisgood

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2019
232
215
23
Merhabalar,
Daha önceki konumu bilenler bilir merak edenler okuyabilir.Kısaca özetleyim ;Nişanlım eski kız arkdaşına çok zor bir durumda yardım ettiği için görüşmüşlerdi uzun bir süre vs.Kız beni arayıp kendisi anlatmıştı bu durumu ve ayrılma noktasına gelmiştik.Şimdi bu kız salı akşamı bana mesaj attı.Mesajın içeriği şu: Yaptıklarından pişman olduğu ve nişanlımın beni ne kadar sevdiğini anladığı ve hiçbirzaman bırakmayacağını bana anlattı ama işte buna dayanamadım aradım.Herşey için özür dilerim demiş. .Ama bana pek samimi gelmedi.Kız bu kadar kibar bir insan değil bence.Acaba nişanlım kızla görüştü de böyle bir mesaj atmasını mı söyledi ? Yoksa kız gerçekten vicdana mı geldi.?Siz olsanız ne düşünürsünüz?

Son düzenleme:
Arayan o kız mi emin misin? Nişanlın başkasına o diye arattirmis olabilir

Ben nişanliyken, eski sevgilisiyle ne sebepten olursa olsun görüşen erkeğe artık güvenmezdim. Evlensem de acabalarım olurdu hep. Siz düğün zamanına kadar dikkat edin. İnşaALLAH tek seferlik bir görüşmedir ve mutlu olursunuz

Ben olsam nisanlim eski kiz arkadasina yardim ettigi an o nisanliyi maziye gommustum.

Nişanlınız mesajı attırmış olabilir. Hatta buluşmuşlardır “ver bebeyim telefonunu diyer bebeyime meşaz yazıcam” diye kendi yazmış bile olabilir. Gizli kapaklı işler çevirdiği için benim güvenimi kaybetti bu adam

Nasıl güvencesiniz ki artık nişanlınıza belki de yanyanalardı arayıp mesaj attığında

Nasıl güvencesiniz ki artık nişanlınıza belki de yanyanalardı arayıp mesaj attığında
Olay olduğunda nişanlımla avmdeydik yani 20 metre uzağımdaydı yanyana değillerdi.

Olay olduğunda nişanlımla avmdeydik yani 20 metre uzağımdaydı yanyana değillerdi.
Nisanliniz istemiştir çok büyük ihtimalle sizi aramasını , güven kazanmak icin yoksa hic mantıklı değil kızın kendi kendine boyle bir şey yapması, nisanliniz istediyse hala görüşüyorlar demek ki, daha evlenmeden ne gerek böyle güvensiz bir ilişkiyi sürdürmeye..

Canım burada her yazana takılma derim. Bir şekilde bir ilişkiniz var resmiyete bağlamışsınız nişanlanmışsınız. O kızın nişanlını hala istemediğini nereden biliyorsun. Belki sana oyun oynuyor. Seni şüphede bırakıp ilişkiyi sonlandırmanı ve bunun ardından çocuğu pençesine almaya çalışmadığını nereden biliyorsun. Burada bunu sormak yerine evlilik yolunda ilerlediğin kişiyi karşına al konuş aklındaki herşeyi sor seni cevapları tatmin ediyorsa yoluna devam et etmiyorsa zaten evlensende hayır gelmez.

Nişanlıma güveniyorum aramızda hiçbir problem yok şuan aştık bu durumları gerçekten.Ama bu kızın bu mesajı midemi bulandırdı.Nişanlım yanımdaydı o sırada gördü.

Nişanlıma güveniyorum aramızda hiçbir problem yok şuan aştık bu durumları gerçekten.Ama bu kızın bu mesajı midemi bulandırdı.Nişanlım yanımdaydı o sırada gördü.
Bak canım biz kadınlar garip yaratıklarız. Bazı kadınlara eğer bir erkeğin parmağında yüzük varsa daha çekici gelir. Neden çünkü o kadın bir hemcimsi tarafından onaylanmış bir adamdır ve bu o kadına çekici gelmiş olabilir. Dediğim gibi bu o kızın bir oyunada olabilir. Sen nişanlına güveniyorsan bence burada da aklını bulandırma derim naçizane

buraya yazdığına göre aklında soru işareti var.samimi gelmedi diyorsun. bırak, ayrıl falan demiyorum ama bu soru işaretlerini tamamen kaldırmadan evliliğe adım atma. süreç uzarsa uzasın, sonuçta emin olunca evlenirsin ama soru işaretiyle evlenmek daha büyük hüzün, daha büyük zorluk demek.

maalesef onlarca kadından duyuyoruz ki kadınların özellikle bu konulardaki hisleri çok kuvvetli ve doğru çıkıyor. hislerini takip et yani. bir şüphe varsa içinde yok sayma. şüphe yoksa da kendine evham yapma.

Nisanlına güveniyorsun ama acaba o mu arattı diye aklından da geçiriyorsun ! İnşallah güvenin tekrar sarsılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…