• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı ne?

Tatszhayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2020
626
386
103
30
İyi akşamlar herkese kızlar . İki üç gündür instagramdan canım sıkıldığı için ( ciddi görmüyorum sosyal medyadan yazan kişileri) konuştuğum kişi vardı. Resmi bir şekilde konuşuyordum sizli bizli. Sürekli bir muhabbet de olmuyordu arada yazıyordum aradan zaman geçince , ben yazdığım gibi anında dönüyordu falan. Doğum günümü sormuştu , benim de hemen iki gün sonra doğum günümdü. Gece tam 12 de güzel bir kutlama mesajı attı . Ertesi gün de çalıştığım yere (instagramdan öğrenmiş) kırmızı güller yollamış güzel bir yazı yazmış yine karta. Önceden olsa mest olurdum ayılır bayılırdım ama bende nötr etki oldu . Tabi ki hoşuma gitti ama işte tavlamak için erkek milleti diyorum . Tanımıyorum etmiyorum , farklı şehirlerdeyiz, bir aracı tanıdık yok. Beni beğendiğini ifade ediyor sık sık . Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?

Ertesi gün de çalıştığım yere (instagramdan öğrenmiş) kırmızı güller yollamış güzel bir yazı yazmış yine karta. Önceden olsa mest olurdum ayılır bayılırdım ama bende nötr etki oldu . Tabi ki hoşuma gitti ama işte tavlamak için erkek milleti diyorum . Tanımıyorum etmiyorum , farklı şehirlerdeyiz, bir aracı tanıdık yok. Beni beğendiğini ifade ediyor sık sık . Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?
Nasıl nötr kaldınız? Ben çoktan panik atak olduydum.. Gerçi ben baştan yazışmazdım.. Nasıl hoşunuza gitti anlamadım? Çok ürkütücü bir durum bence.

. Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?
Amacı ne diye sormazdik oncelikle..
Yani şu yazismalardan orta okul çocuğu bile anlardı adamın beklentisini.
Artık sizli bizli konuşmak istemiyor adam,sen benli olalım,içli dişli olalım,mesafeyi kapatalım diyor.

Bu kişi aynı şehirden olsaydı şans verirdim ama farklı şehirden olması benim için baştan aşırı olumsuz olurdu. Ki ben de zamanında böyle şeylere maruz kaldım, iş için kullandığım ve ülke genelinden takipçimin olduğu bir instagram + YouTube sayfam var. Sohbetimin bile olmadığı adamlar jest olsun diye iş yerime çiçek miçek yollamaya başlamıştı. İşyerim de linkedinde yazıyordu. Ben de kaldırdım sildim İşyerimi, kesildi bu durum. Bazen bayağı böyle çalıştığım yeri arayanlar oluyor şahsi numaramı asla bu platformlarda paylaşmadığım için hala. Ben hoşlanmıyorum açıkçası.

İyi akşamlar herkese kızlar . İki üç gündür instagramdan canım sıkıldığı için ( ciddi görmüyorum sosyal medyadan yazan kişileri) konuştuğum kişi vardı. Resmi bir şekilde konuşuyordum sizli bizli. Sürekli bir muhabbet de olmuyordu arada yazıyordum aradan zaman geçince , ben yazdığım gibi anında dönüyordu falan. Doğum günümü sormuştu , benim de hemen iki gün sonra doğum günümdü. Gece tam 12 de güzel bir kutlama mesajı attı . Ertesi gün de çalıştığım yere (instagramdan öğrenmiş) kırmızı güller yollamış güzel bir yazı yazmış yine karta. Önceden olsa mest olurdum ayılır bayılırdım ama bende nötr etki oldu . Tabi ki hoşuma gitti ama işte tavlamak için erkek milleti diyorum . Tanımıyorum etmiyorum , farklı şehirlerdeyiz, bir aracı tanıdık yok. Beni beğendiğini ifade ediyor sık sık . Siz olsanız ne yapardınız böyle bir durumda ?
Siz biz olayı bana komik geliyor. İş görüşmesi yapmadığın aşikar, siz biz koyunca maksat değişmiyor. Bir nevi flörtleşme bu konuşmalar.
Eğer bahsettiğiniz gibi hava su konuştuysanız adam bana ya sapık, ya kimsesiz ya da sorunlu gelirdi. 2. Günde mesajlar, çiçekler, ne oluyoruz derdim. Uzak durun.
Sürece yayılan tanışma yok. Tut ki sevgili olsanız bu adam internette iki gün tanıdığı, sevgilisi olmayan kadına güller yollayan biri.
Bu açıdan bakın. Sevgiliniz sizle ilişkiye başlamadan önce internetten 2 gün tanıdığı kişilere gül gönderse ne düşünürdünüz gibi

Hiç bir bağlantın olmayan bir adamla instagramdan “ciddi görmeden” konuşuyorsan ben sana sorarım amacın ne diye ?
Abi ben şu yaşıma geldim anlamıyorum ya tanımadığın birisiyle can sıkıldığı için nasıl ve neden konuşulur ? Canın sıkılıyorsa git gerçek ve sosyal hayatından olan arkadaşlarınla konuş. Bak adam iş adresini biliyor bu nası ciddi olmayan bi konuşma ciddi olunca tc mi verecektin.
Basbaya flörtleşiyosun adamla o da sana çiçek göndermiş işte amacı ne olacak kesin yozgatın düşman işgalinden kurtuluşunu kutladı..bu kadar açık bi mesajı nasıl göremezsin

Tüm bu yazdıklarımı silip adam senle evlenmek istiyo boşan bence mi yazsaydım 🤔

Artık çoğu ilişkinin sosyal medya üzerinden başladığı bir dönemdeyiz bu gerçek ancak iki üç günde böyle bir atılım beni de soğuturdu. Muhtemelen kendini çabuk kaptıran biri ve bu kişiler elde edince çabucakta soğuyor. Yine de belli olmaz, mesafeyi kaybetmeden konuşmaya devam edin bence. İstisna vardır her konuda🙏🏻

Back
X