• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amacı ne?

Ben rahatsiz olurdum, henuz hicbirseyim olmayan sahis beni stalklayip isyerimi bulup bir de kirmizi gul gonderirse ben bir daha gorusmem. Cicek tercihi bile rahatsiz edici bence
Kesinlikle, sapık olarak nitelendirip, işimi öğrenen evimi, özelimi öğrenir diye aklım çıkar hesabımı kapatırdım kesin.
Belki ben paranoyağım bilemem de, çok ürkütücü yahu.

Mesafeli olduğunuz birinin çiçek göndermesi nezaket değil rahatsız edici bi durum. Üstelikte 2 günlük bişeyken.. Benim de başıma benzer bidurum gelmişti ve korkmuştum. Dikkat edin derim psikolojik sorunları olan insanlar çok fazla.

Bence uzak durun 2 günlük tanıdığının çalıştıı yeri filan öğrenmeler sağlıklı bir psikoloji değil

Öcelikle sizin amacınız ne, ilişki hedefiniz ne onu bilmek lazım. Bahsettiğiniz kişinin hızına bakılırsa yarın birgün sizin olduğunuz şehre gelip "seni ziyarete geldim şu oteldeyim görüşelim mi" mesajı atması çok olası. Güzel bir yerde baş başa yemek sonra drink alma sonrasını sen bana sorma.
Adam evli olabilir. Hatta büyük ihtimalle evli. Bekar olsa kendi şehrinden birilerini bulmak için uğraşırdı. Yaşadığı yerde kız mı bitmiş. Kimseye yakalanmadan şehir dışında takılacak birilerini arıyordur.

Yani centilmenlik yapmış tabii ama artık dünya o kadar korkunçlaştı ki ben şahsen korkuyorum böyle hiç görmüşmemiş birilerinin bu denli atak olmasından.

Back
X