Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir erkek neden ayrılmazda inatla aramaz sormaz. İlgisizce davranır buluşmaz. Hal hatır sormaz merak etmez. Ama neden ayrılalım demez?
Amma doluymuşsun sen de beaDengesiz olduğu için
Kendisi psikolojik hasta olup etrafında gördüğü dengeli, mutlu insanlar onu rahatsız ettiği için
Onların huzurunu bozunca bilinçaltında zevk aldığı için
Bir dokunduk bin ah işittikDengesiz olduğu için
Kendisi psikolojik hasta olup etrafında gördüğü dengeli, mutlu insanlar onu rahatsız ettiği için
Konuyla ilgisi yok ama bu tür insanlarin varligina dair mesajina katilmaktan kendimi alamiyorumDengesiz olduğu için
belki sevgili degilsinizdir ? sadece takılmıştır.bir erkek neden ayrılmazda inatla aramaz sormaz. İlgisizce davranır buluşmaz. Hal hatır sormaz merak etmez. Ama neden ayrılalım demez?
bir erkek neden ayrılmazda inatla aramaz sormaz. İlgisizce davranır buluşmaz. Hal hatır sormaz merak etmez. Ama neden ayrılalım demez?
Konunun ayrıntısı yok neden soruyorsunuzKızlar bu benim değil arkadaşımın durumu fikir alalım dedik, benimkini anlatmıştım zaten size takıntılı hastalıklı. Neyse arkadasında durum şu seviyorum diyor ayrılık konusunu açında kız ben sana küs olabilirim üç günde küs olabilirim sen neden hemen ayrılağa getiriyosun falan diyor ve ardından kavga ediyorlar sorunlar ortaya dökülüyo ve tekrar barıştıklarından kısa bir süre sonra gene böle oluyor. Ama bu süreçlerde iyi ki varsınlar, seviyorumlar yok kimseyi böle sevmedimler havada uçusuyor.