Amacı ne ?

Mrsyanlis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2017
798
438
103
bir erkek neden ayrılmazda inatla aramaz sormaz. İlgisizce davranır buluşmaz. Hal hatır sormaz merak etmez. Ama neden ayrılalım demez?

bir erkek neden ayrılmazda inatla aramaz sormaz. İlgisizce davranır buluşmaz. Hal hatır sormaz merak etmez. Ama neden ayrılalım demez?

Dengesiz olduğu için
Kendisi psikolojik hasta olup etrafında gördüğü dengeli, mutlu insanlar onu rahatsız ettiği için
Onların huzurunu bozunca bilinçaltında zevk aldığı için

Olsanda olur olmasanda modunda yani.senin ayrılmanı bekliyo sanırım bence bekletme daha fazla madem :işsiz:

İyi de bu ilişki mi?
İlişkinin var olduğundan emin misin?
Bence ayrıldınız haberin yok.

Bazı erkekler böyle.Niyeyse karşı taraf ayrılsın diye ellerinden geleni yaparlar ama kendileri ayrılmazlar. Vicdanlarını bu şekilde rahatlatiyor olabilirler.Ya da herhangi bir durumda "ben ayrılmadım ki sen ayrıldın" diyebilmek için olabilir.

Dengesiz olduğu için
Kendisi psikolojik hasta olup etrafında gördüğü dengeli, mutlu insanlar onu rahatsız ettiği için
Onların huzurunu bozunca bilinçaltında zevk aldığı için
Konuyla ilgisi yok ama bu tür insanlarin varligina dair mesajina katilmaktan kendimi alamiyorum

belki sevgili degilsinizdir ? sadece takılmıştır.
yada bitti demek yerine böyle sessiz kalıp senin anlamanı ve kendi hayatına bakmanı istiyordur.
ne takıyorsun böyle adamları salla hayatına bak... olmadı sen ara bitti de kapat. ne bitti derse seninle olan takılmam arkadaşşlıgımı bitiyorum de :D olsun bitsin... peehhh dunya da adam mı kalmadı..

biz erkekmiyiz ne bilelim.......kendisine sorsana.ama mevcut duruma bakınca yakın terk eder gibi görünüyor.

Ben de sana bir soru sorayım.

Bir kadın neden aramayan, sormayan, ilgilenmeyen, buluşmayan, merak etmeyen bir adamdan ayrılmaz? Neden ayrılalım demesini bekler?

Kızlar bu benim değil arkadaşımın durumu fikir alalım dedik, benimkini anlatmıştım zaten size takıntılı hastalıklı. Neyse arkadasında durum şu seviyorum diyor ayrılık konusunu açında kız ben sana küs olabilirim üç günde küs olabilirim sen neden hemen ayrılağa getiriyosun falan diyor ve ardından kavga ediyorlar sorunlar ortaya dökülüyo ve tekrar barıştıklarından kısa bir süre sonra gene böle oluyor. Ama bu süreçlerde iyi ki varsınlar, seviyorumlar yok kimseyi böle sevmedimler havada uçusuyor.

Kızlar bu benim değil arkadaşımın durumu fikir alalım dedik, benimkini anlatmıştım zaten size takıntılı hastalıklı. Neyse arkadasında durum şu seviyorum diyor ayrılık konusunu açında kız ben sana küs olabilirim üç günde küs olabilirim sen neden hemen ayrılağa getiriyosun falan diyor ve ardından kavga ediyorlar sorunlar ortaya dökülüyo ve tekrar barıştıklarından kısa bir süre sonra gene böle oluyor. Ama bu süreçlerde iyi ki varsınlar, seviyorumlar yok kimseyi böle sevmedimler havada uçusuyor.
Konunun ayrıntısı yok neden soruyorsunuz
Hastalıklı melankolik bir bağ geçiniz bu ilişkiden birşey çıkmaz

Back
X