amacsiz karaktersiz eski sevgili

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.807
133
Kizlar iyi geceler.
Oncesinde konu acmistim kisaca ozet geciyim allahin cezasi karaktersiz eski erkek arkadasim gelip ailemle tanıştı beni götürdü sorun yokken bir anda soguk davranmalara basladi gorusmemek icin bahaneler uretmeye basladi tartistik telefonda onu terkettim. Sonra herseye ragmen yinede yuzyuze gorusmek istiyorum diye aradim demedigini birakmadi vapur kalkti sen istedin sen bitirdin beni kaybettin soguttun vs. Simdide surekli bahanelerle ortak arkadasimizi ariyor sonra arkadasima onlarin ben yokken arkadas olduğunu onu aramasindan yanlis bisey cikmamasi gerektiğini soylemis. Not bir donem ayni sirkette calismis arkadaslar. Arkadasim sinava girdi o bahaneyle aramisti gecenlerde az once tekrar aramis, arkadasim acmamis. Ki biz birlikteyken ortak arkadasimizla mesafe koymam gerektigini onun içten pazarlıkli sinsi olduğunu söylüyordu ve telefonlasmiyolardi bile. Simdi ben kizla ayni is yerindeyim ve surekli birlikteyiz Yani amaci kendini hatirlatmak mi ben mi kendime pay cikariyorum ?

Belki de seninle ilgisi yoktur , arkadaşına asılıyordur.

Onceden aralarinda vardir belki biseyler. Kotuleyerek uzaklastirmaya falan calismis cunku

Senden haber almak istiyordur ama öyle olsa kız neden sana sölemesin?

Ya da kıza asılmak istiyor ama kız yüz vermiyor. Nişanlı demissin de bi nişanı atmaya bakar.

ne alaka ya arkadaşına yazıyo işte

ilgilenme bile....ortak arkadaşınızı arasın boşver..seninle ilgili birşey sormadıkça sorun yok...haa sorarsada beni ilgilendirmez aranızdaki mesele desin konuyu kapatsın..

arkadaşında bakmasın telefonuna.. nasıl iştir yahu. hem asılıp asılmadığını anlaması lazım kızın. hiç bir yorumda bulunmuyor mu?

Evet yorum yapıyor. Ben onu biliyorum içi içini yiyo benim bir şekilde konu açmamı bekliyo diyo. Kendi dik kuyruğunu indirip konuyu açamyo soramıyo diyo.
Ama artık babam açılmamak üzere kapattı o konuyu hemde bana çok ağır konuştu rezil herif birdaha asla olmazmışta dönmezmişte. Bunun içinmiydi gelip ailemle tanıştın beni götürdün demiştim. Evet bunun içindi demişti.
Of of Allahından bulsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…