amar ykama hastal!

leopardess

Guru
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
183
0
296
Ankara
kızlar bende de temizlik hastalıgının baska bir boyutu var. ben surekli camasır yıkıyorum yani dısarı cıkıp eve geldigim de 1 gun giydigim giysilerimi hemen hoop makinaya atıyorum. surekli bisileri yıkıyim diyorum. su anda calısmıyorum da napıcam bilmiyorum. bundan nasıl kurtulabilirim acaba? sizde de varmı buna benzer bisey yani ev temizligi degil de bende de camasır yıkama hastalıgı var benneyaptımki

eşim hastanede yatarken yanında yatan bi amca vard bana dediki kızım sendede benim eşimdeki gibi hastalık varmı dedi bende şaşırdım ne gibi amca dedim...:1shok:

oda;

-kızım ben 20 senelik evliyim 7 tane çamaşır makinesi eşim eskitti şimdi oda bozuldu bir tane daha alcaz dedi....:1shok:

eşi hergün makine açıyormuş ayda 20 kilo deterjan harcıyorlarmış... :1shok:

sürekli makine çalışır durumdaymış hiç susmazmış....:bbo:

adam o kadar bıkmışki aman kızım sakın diyo bende neye uğradığımı şaşrdım....:1shok:

eşim hastanede yatarken yanında yatan bi amca vard bana dediki kızım sendede benim eşimdeki gibi hastalık varmı dedi bende şaşırdım ne gibi amca dedim...:1shok:

oda;

-kızım ben 20 senelik evliyim 7 tane çamaşır makinesi eşim eskitti şimdi oda bozuldu bir tane daha alcaz dedi....:1shok:

eşi hergün makine açıyormuş ayda 20 kilo deterjan harcıyorlarmış... :1shok:

sürekli makine çalışır durumdaymış hiç susmazmış....:bbo:

adam o kadar bıkmışki aman kızım sakın diyo bende neye uğradığımı şaşrdım....:1shok:

ya benimde sonum boyle olursa :1shok:

bendede var o takıntı... kokuyomuş gibi geliyor ve asla giymem geceliğimi bile her gece değiştiririm ..eeeeekolay gelsin kızlar....sulara ödeniyor en ok faturalar olsada bizimkisi böyle en iiiis....

giyilen kıyafetin yıkanıp tekrar giyilmesi normal ama sürekli olarak tekrar tekrar yıkanması tuhaf olan giyilen kıyafeti bende yıkamadan tekrar giymiyorum ama süreklide makine çalıştırmıyorum

Allaalla cok ilginç bir durum ilk defa duyuyorum :1shok:

bende böle bi durum yok yazın bende giymem terliyoruz ama sizinkiler hastalık derecesinde bence psikologtan yardım alınabilir bu durum ilerki hayatınızı cok etkiler.

misafirlige filan gidince napıyorsunuz uzun sureli kalmalı gidince ?

eve gelince hersey makinaya tabii :roflol: hayır yani insanın kafası o kaadar yoruluyoki anlatamam acayip titizlestim ya bosluktanmıdır nedir -gerci herkes bosluktan diyor- yarın ne yıkasam filan demeye basladım artık

giyilen kıyafetin yıkanıp tekrar giyilmesi normal ama sürekli olarak tekrar tekrar yıkanması tuhaf olan giyilen kıyafeti bende yıkamadan tekrar giymiyorum ama süreklide makine çalıştırmıyorum

evet ,çamaşır makinası yerine çamaşır sepetine atman lazım.Bir tişört diy hop makinaya,ertesi gün başka tişört giy yine ona makina aç hem yorucu olur hemde maddi olarakta külfetli.Çamaşır sepetinde biriktirip bi kaç gün atsan rahatsız mı oluyorsun.Başka şeylere yoğunlaşsan

su ve elektirik faturaları da tavan sanırsam.
çamaşır deterjanı imalatı yapın bence.
anca çıkarırsınız maliyeti kaydirigubbakcemile3

evet ,çamaşır makinası yerine çamaşır sepetine atman lazım.Bir tişört diy hop makinaya,ertesi gün başka tişört giy yine ona makina aç hem yorucu olur hemde maddi olarakta külfetli.Çamaşır sepetinde biriktirip bi kaç gün atsan rahatsız mı oluyorsun.Başka şeylere yoğunlaşsan

yani tabi 1 t-shirt oldugu zaman elde filan yıkıyorum ama artık toptan atmaya basladım o gun giydigim seyleri pantolon filan. hani t-shirt filan bi nebze onu normaldede 2.kere yıkamadan giymiyodum ama pantolonlarmı filan her giyiste yıkamaya basladım

Back
X