Saç Kesim Şekilleri Amasya'da yaşayanlar kuaför önerin lütfen!!!

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ben kuaför badeye gittim iki defa amasyada en meşhur o fakat hem pahalı diğer yerlerden hemde hiç beğenmedim.bir defa da m,grosun orda kuaför handan var oraya gittim orta kalitede.çarşıda ENN kuaför var iyi olduğunu duydum ama erkeklerde çalıştığı için gitmedim.tesettürlü olduğumdan.o yüzden kuaför işlerini ankaraya gittiğimde annemlere orda hallediyorum.ama açık olsam enn kuaförü bi denerdim..

belediyenin orada lütfiye varmış genelde tavsiye ediliyor ama bende hiç gitmedim kuaföre bende memlekete gidince yada çoruma gidince hallediyorum..

Boya işini bende memlekette yaptırıyorum.ama fön vs. gibi konuda iyi bir kuaför istiyorum birkaç yer denedim ama düz fönü bile çekemediler(( ENN kuaför nerde acaba?

kuaför mehmet var iyi bir kuafördür boyayı filan bile düzgün yapıyor amerikalıalr ve üniversitenin öğretim görevlileri ona gidiyor tavsiye ederim

Enn kuaforde saat 9 da randevum vardi.Gulay hanim 9.40 ta geldi ustune 5-10 dk telefonda konusup sagolsun yanima gelebildi.gec kaldigi yetmiyormus gibi ders verircesine konustu.daha sonra benimle dalga gecerek azarladi.agzimi acmadim uzatmayalim dedim.ayrica kullandiklari urunden haberleri yok illuminani sapmuan ve urunleri diye arkadasla konusurken araya girip azarladi.illuminati den gelir diyince azari isittim.bu kadar ustume saldiricaklarini bilseydim asla gitmezdimki olayi kavga cikmasisn diye kapatan alttan alan ben oldum.iste size is ahlaki olan bir kuafor.randevuyu 3 gun once aldim.kucuk cocugum bile magdur olup etkilendi bi durumdan.ustune ders aldim ustune azarlandim bu da yetmezmis gibi boyalari beyazlarimi kapatmamis.maddi manevi hakkimi helal etmiyorum.

Ben sızi hatırladım oradaydım bende orda Adnan beyın musterısıydım sıze sacınız durumu hakkından bilgi verdıler azarlama gormedım sonra vıtrındekı Bakım urunlerının ıllımunatı urunlerı üstünde üçken var dıye başka muşterıye söylerken Gülay Hanim mudahele ettı sızın ıddalerınıza çok komık ıllımunatının işi yok bize urunmu uretıyo endışenızın Asılsız olacağı hakkında konuştu bence arkalarından musterılerıne konuşacağınıza kendılerıne bu ürünler ıllımunatının uretımımı dıyor sorsaydınız saygılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…