şimdi de wag maşalara taktım lakin buralarda çok pahalı 150 tl.. sürekli kullanıp kullanmıcağımda kesin değill. amazonda çok uygun fiyata buldum. ama yurtdışı alışverişi yapmak beni tedirgin ediyo.. kargo ücreti nedir onu hiç bilmiyorum. yazın bot aldım 45dolara bi siteden kargosu 35dolardı.. öyle bişeyse vazgeçicem... şöyle 5-10 dolar bişeyse alıcam.. amazondan alışveriş yapanlar yardımmmmma ihtiyacım varr..
şimdi de wag maşalara taktım lakin buralarda çok pahalı 150 tl.. sürekli kullanıp kullanmıcağımda kesin değill. amazonda çok uygun fiyata buldum. ama yurtdışı alışverişi yapmak beni tedirgin ediyo.. kargo ücreti nedir onu hiç bilmiyorum. yazın bot aldım 45dolara bi siteden kargosu 35dolardı.. öyle bişeyse vazgeçicem... şöyle 5-10 dolar bişeyse alıcam.. amazondan alışveriş yapanlar yardımmmmma ihtiyacım varr..
2 hafta önce çok istediğim ürünler için toplu alım yaptım, uzun süre para biriktirmiştim ki kargo ücretine değsin diye.
istanbulda oturuyorum, 51 dolar kargo ücreti aldılar.
bu fiyatlar çok normal kızlar... kargo ücreti = sana gelmesi için verilen ücret. bu senin nerede oturduğuna bağlı olan birşey. genelde orda yazar kaç para olduğunu eğer sana veya türkiyeye gönderiliyorsa. bu arada aldığın çok ucuz birşey kargo ile birlikte hesaplaman gerekiyor o yüzden asıl aldığın şeyin fiyatını da geçebilir. en iyi topluu halde istersen yani bir kaç şey birden alırsan bunların bazen hepsini toparlıyarak gönderildiği için kargo miktarını bir kez ödemiş oluyorsun. anlatabildim mi?
Bende bu siteden kozmetik alisverisi yapmak istiyorum ancak hicbir fikrim yok kargo ucretleri vs ingilizcem de yeterli degil amerikada tanidigim da yokpek çozemiyorum.Bazi siteler var araci olan guvenilir midir?Daha once alisveris yapanlar bilgilendirirse sevinirim