Şampuan ve Saç Kremleri amazone gınseng lı sampuan

canım ne kadara aldın kremiyle şampuanını?ne gibi özellikleri var yanı ne için kllanıyosun

canım ben kampanya wardı krem ve sampuan ı 10 tl ye aldım..acıkcas yıpranmıs sacm o yuzden aldım yanı ve tamamen dogal kokusundan ble bellı cunku bıtkı kokuyo ve gınseng ın saca ıy geldıgını duymustum cok memnunm henuz 2. yıkamam ama super bışıı bu yumusattııııııııı o sekl almayan saclarım harıka duruyo masallahh :)

nereden aldın? benim saçımda perma sonrası uçları yıprandı bende kullanmak istiyorum alayım hemen

canım ben kampanya wardı krem ve sampuan ı 10 tl ye aldım..acıkcas yıpranmıs sacm o yuzden aldım yanı ve tamamen dogal kokusundan ble bellı cunku bıtkı kokuyo ve gınseng ın saca ıy geldıgını duymustum cok memnunm henuz 2. yıkamam ama super bışıı bu yumusattııııııııı o sekl almayan saclarım harıka duruyo masallahh :)

:nazar::nazar::nazar:masallah diyelim canım memnun olmana sevindim bende alıcam ilk fırsatta

Bu şampuan burada pasajda satılıyor. Yani kaçak olabilir :14: İçinde kök falan da var işte. aynıysa. Daline başlayacağım, bitince alayım bari.:35:

Son düzenleme:
Back
X