Arkadaşlar 22 haftalık gebeyim. Bebeğime sıvı azlığı tespit ettiler ve böyle devam ederse gelişeyemeceğini söylediler. Ve doğduğunda ölecek dediler. Bütün doktorlar gebeliği sonlandırma gerektiğini söyledi ben sonuna kadar gideceğim. Başına gelen var mı?
Allah yardımcın olsun. İbrahim Saraçoğlu senin durumunda olan hamileler için havuç suyu öneriyo. Taze sıkılmış havuç suyu için sabah akşam birer bardak. Amniyon sıvısını çoğaltıyomuş.
Arkadaşlar 22 haftalık gebeyim. Bebeğime sıvı azlığı tespit ettiler ve böyle devam ederse gelişeyemeceğini söylediler. Ve doğduğunda ölecek dediler. Bütün doktorlar gebeliği sonlandırma gerektiğini söyledi ben sonuna kadar gideceğim. Başına gelen var mı?
Havuç suyu, Hindistan cevizi suyu ve bol su içmeye başladım. Faydası olur inşallah çok dua edıyorum Allah herkeze yardım etsin birdahaki kontrol haftaya inşallah artmiş olur.
Bende çok çektim o yüzden bende 26 haftalikken azaldı bebegi dogurtsak yaşamaz dendi gezmedigim hastane kalmadı en son çapa hastanesine gittim doguma kadar tekibe aldilar her hafta kontrole gittim sıvı azaldikca hastaneye yattim bazen benim sividi 1 düşüyordu kalp atışlarina bakiyolardi gunde 2 kere bi sorun olsaydi acilen dogum olcakti ama bekledik tam 37 haftaya girdigim gün daha beklemeyelim alalim dediler gayette saglikli dogdu