kızlar ne hıssedıcegımı bılmıyorum amcam 5 aydır falan kanserdı ve dun aksam kaybettık onu
aile iliskilerimize lanet ettim cunki bayramdan bayrama gorusurduk ve bazi ramazanlar iftada
merak ediyorum varmi boyle aileler neden boyleydi uf ya cok uzgunum keske demekten yoruldum
amcam hasta olunca anladilar aile olduklarini devamli ziyarete gittiler ama sagliginda lazimdi butun bunlar
ve bugun oglende defnettiler onu sizden ricam dua edin ona suan en cok buna ihtiyaci var
Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..mekanı cennet olsun,Rabbim varsa günahlarını bağışlasın.Allah ailesine sabır,güç,kuvvet versin...
maalesef artık akraba ilişkileri zayıflamaya başladı..ne eski bayramlar bayram-ne eski ramazanlarda olan iftarlar kaldı...çoğunluğun dilinde "hastayım gelemem,kabul edemem,olmaz,görüşemem,o kötü bu kötü sildim,ggörüşmem" var..
Allah kimseyi akraba-eş-dost yoksunu yapmasın..
cok sagol arkadasim iyi dileklerin icin Allah sizlere uzun omurler versin .
sevdiklerimizin kiymetini hayattayken bilmeliyiz oldukten sonra bir anlami yok .
bu arada sende hamilesin galiba Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin ve uzun bir omru olsun inssallah
kızlar ne hıssedıcegımı bılmıyorum amcam 5 aydır falan kanserdı ve dun aksam kaybettık onu
aile iliskilerimize lanet ettim cunki bayramdan bayrama gorusurduk ve bazi ramazanlar iftada
merak ediyorum varmi boyle aileler neden boyleydi uf ya cok uzgunum keske demekten yoruldum
amcam hasta olunca anladilar aile olduklarini devamli ziyarete gittiler ama sagliginda lazimdi butun bunlar
ve bugun oglende defnettiler onu sizden ricam dua edin ona suan en cok buna ihtiyaci var
merhaba
bundan 15 gun once
alt katımda oturan amcamı
5. kattan tuvalet bosluguna dusmesı sonucu kaybettık
daha oncesınde aramız hep lımonıydı bayramdan bayrama gıderdık hepımız en uzak onlaraydık onlar cok sokulmazdı
sonucta gitti 7 gun sabah oglen aksam sureklı orada yedık ıctık
dun aksam dusundumde
15 gun olmus daha ne kadar az ama daha cok zaman gecmıs gıbıAllah rahmet eylesın
en azından hastaymıs kurtulmus dıyordur ınsan ama ya bızımkı gercekten cok acı
15 sene arayla ıkıncı amcamı aynı sekılde kaybettım o zaamn kucuktum sımdı 25 yasındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?