• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Amcamı kaybettık

aspirin89

Yaramaz Oğlummm....
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2013
779
154
53
kızlar ne hıssedıcegımı bılmıyorum amcam 5 aydır falan kanserdı ve dun aksam kaybettık onu
aile iliskilerimize lanet ettim cunki bayramdan bayrama gorusurduk ve bazi ramazanlar iftada
merak ediyorum varmi boyle aileler neden boyleydi uf ya cok uzgunum keske demekten yoruldum
amcam hasta olunca anladilar aile olduklarini devamli ziyarete gittiler ama sagliginda lazimdi butun bunlar
ve bugun oglende defnettiler onu sizden ricam dua edin ona suan en cok buna ihtiyaci var:43:

kızlar ne hıssedıcegımı bılmıyorum amcam 5 aydır falan kanserdı ve dun aksam kaybettık onu
aile iliskilerimize lanet ettim cunki bayramdan bayrama gorusurduk ve bazi ramazanlar iftada
merak ediyorum varmi boyle aileler neden boyleydi uf ya cok uzgunum keske demekten yoruldum
amcam hasta olunca anladilar aile olduklarini devamli ziyarete gittiler ama sagliginda lazimdi butun bunlar
ve bugun oglende defnettiler onu sizden ricam dua edin ona suan en cok buna ihtiyaci var:43:

Başınız sağolsun.
Mekanı cennet olur inşALLAH

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..mekanı cennet olsun,Rabbim varsa günahlarını bağışlasın.Allah ailesine sabır,güç,kuvvet versin...

maalesef artık akraba ilişkileri zayıflamaya başladı..ne eski bayramlar bayram-ne eski ramazanlarda olan iftarlar kaldı...çoğunluğun dilinde "hastayım gelemem,kabul edemem,olmaz,görüşemem,o kötü bu kötü sildim,ggörüşmem" var..

Allah kimseyi akraba-eş-dost yoksunu yapmasın..

Allah rahmet eylesin,başınız sağolsun..mekanı cennet olsun,Rabbim varsa günahlarını bağışlasın.Allah ailesine sabır,güç,kuvvet versin...

maalesef artık akraba ilişkileri zayıflamaya başladı..ne eski bayramlar bayram-ne eski ramazanlarda olan iftarlar kaldı...çoğunluğun dilinde "hastayım gelemem,kabul edemem,olmaz,görüşemem,o kötü bu kötü sildim,ggörüşmem" var..

Allah kimseyi akraba-eş-dost yoksunu yapmasın..

cok sagol arkadasim iyi dileklerin icin Allah sizlere uzun omurler versin .
sevdiklerimizin kiymetini hayattayken bilmeliyiz oldukten sonra bir anlami yok .
bu arada sende hamilesin galiba Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin ve uzun bir omru olsun inssallah:nazar:

cok sagol arkadasim iyi dileklerin icin Allah sizlere uzun omurler versin .
sevdiklerimizin kiymetini hayattayken bilmeliyiz oldukten sonra bir anlami yok .
bu arada sende hamilesin galiba Allah sagsaglim kucagina almayi nasip etsin ve uzun bir omru olsun inssallah:nazar:

Aminnnnnnnn canım inşallah Allahım tüm isteyenlere nasip etsin,ve cümlemize sağsalim kucağımıza almamızı nasip etsin...

Amcanıza Allah'tan rahmet, sizlere başsağlığı dilerim:((
Çok yazık ki artık anne- baba-çocuk ilişkileri bile kopma noktasında, akrabalarla görüşmelerse hep ertelenir hale geldi, günlük koşuşturmalar, mesafeler, hayat mücadelesi arkasına sığınıp bağları zayıflatır olduk, oysa insana sağlıkta lazım akraba, öldükten sonra iyi insandı vs diye anmanın bir kıymeti kalmıyor:50:

Aslında hepimiz sonradan keşkeler yaşamamak için ilişkilerimizi kuvvetlendirmeliyiz.

Başınız sağolsun, Allah rahmet eylesin çok üzüldüm...
benim de çevremde yakın akrabalarım var, kanser hastası olan, ne yazık ki bizde de öyle oldu..
giden gittikten sonra pek bir ehemmiyeti kalmıyor yakınlaşmanın.

Basiniz sagolsun.Allah sabir versin.Bizim de akraba iliskilerimiz cok kotu.Sahsi bisey olmasa da aileme yaptiklarindan sonra yuzlerini gormek istemiyorum.2 senedir gormuyorum bile arkamdan laf tasidiklarini duydugumu saymazsak gorusmuyoruz.Aileler araya cocuklari karistirmasa da illa ki karisiyor.Allah ailemden razi olsun ama hep soylerim ne okuluma ne dugunume dernegime ne olume ne dirime gelmesinler o akrabalar istiyorum.

Son düzenleme:
merhaba
bundan 15 gun once
alt katımda oturan amcamı
5. kattan tuvalet bosluguna dusmesı sonucu kaybettık
daha oncesınde aramız hep lımonıydı bayramdan bayrama gıderdık hepımız en uzak onlaraydık onlar cok sokulmazdı
sonucta gitti 7 gun sabah oglen aksam sureklı orada yedık ıctık
dun aksam dusundumde
15 gun olmus daha ne kadar az ama daha cok zaman gecmıs gıbı :( Allah rahmet eylesın
en azından hastaymıs kurtulmus dıyordur ınsan ama ya bızımkı gercekten cok acı
15 sene arayla ıkıncı amcamı aynı sekılde kaybettım o zaamn kucuktum sımdı 25 yasındayım

dedim ya hep mesafelıydım en son bayramda gıtıtıgmızde bıle koltuk ucuna oturmusutm esım ben ve cocugum gıtmıstık
balkondan bakarken onu hep bahcede cıceklerı sularken goruyordum sımdı hayal edıyorumda yok
sevmıyor degıldım ama cok fazla uzulecegımıde belkıde hıc aklıma getıremezdım

hepınıze cok tesekjur ederim Allah hepinize ve sevdiklerinize uzun omurler versin.
bide bizim sulale tam bir fitne kazani herkes birbirinin kuyusunu kaziyor amcamda boyle bir meseleden uzuntusunden hasta oldu zaten.
amcam biyerden tarla almisti bunu satan kisinin satmadan once eski sahibine sormasi gerekirmis bu arsanin eski sahibide amcamim kuzeni yani amca oglu amcam bu arsayi aldiktan sonra arsa cok degerlendi ve bu mahlukat amcama dava acti perisan etti baska bir akrabamiz yalanci sahitlik yapti anlicaniz adamcagiz dusune dusune aglaya aglaya kanser oldu bunun hesabini Rabbim soracak elbet .
bunu yapan kiside esimin amcasi esim amcasindan nefret ediyor daha once esimin ailesinide evlerinden ettirdi esimin dedesine aitti ev ve babasina baski yapa yapa sattirdi evi bi dunya borclari vardi ve bide kiraya ciktilar .
boylelerinin sonu nasil olur bilmiyorum Allah belalarini versin........

Rabbim merhameti ile muamele etsin inş,kabri nur mekanı cennet olsun..Sizler ve ailesine yüce Allah'tan sabır diliyorum.

merhaba
bundan 15 gun once
alt katımda oturan amcamı
5. kattan tuvalet bosluguna dusmesı sonucu kaybettık
daha oncesınde aramız hep lımonıydı bayramdan bayrama gıderdık hepımız en uzak onlaraydık onlar cok sokulmazdı
sonucta gitti 7 gun sabah oglen aksam sureklı orada yedık ıctık
dun aksam dusundumde
15 gun olmus daha ne kadar az ama daha cok zaman gecmıs gıbı :( Allah rahmet eylesın
en azından hastaymıs kurtulmus dıyordur ınsan ama ya bızımkı gercekten cok acı
15 sene arayla ıkıncı amcamı aynı sekılde kaybettım o zaamn kucuktum sımdı 25 yasındayım

senınde basin sagolsun arkadasim Allah sabir versin

Back
X