- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
Seni kimse yargılayamaz doğru,sadece sen yargılarsın değil mi?
Ben kimseyi yargılanadım ailemiz için önemli bir konuydu ve paylaştım yargılamakla ilgisi yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni kimse yargılayamaz doğru,sadece sen yargılarsın değil mi?
Kapıcı gibi giyinmek diye bi tabir vR sonuçta kapıcıları aşağılamala bi ilgisi yok benim düşüncene göre zengin gibi giyiniyo diyince zenginleri mi aşağılamış olucaz o zaman ? Ben asla çalışan insanı aşağılamam beni kimse yargılayamaz Allah'tan başka
Burdaki herkes iyilik meleği mübarek,madem öyle dışardakiler kim acaba ?
Helal olsun kızlar valla müthişsiniz ne demek istediğim ortada eminim sizde kendi hayatınızda yapıyosunuz ama burda melek gibi tkaılma modası var dimi unutmuşum ...AZICIK dürüst olun be bıktırdınız bu foruma dahada gelmem
Kapıcı gibi giyinmek diye bi tabir vR sonuçta kapıcıları aşağılamala bi ilgisi yok benim düşüncene göre zengin gibi giyiniyo diyince zenginleri mi aşağılamış olucaz o zaman ? Ben asla çalışan insanı aşağılamam beni kimse yargılayamaz Allah'tan başka
Nisan Allah aşkına sen nerde yaşıyosun da "kapıcı gibi giyinmek" diye bi'tabir kullanılıyo senin etrafında?
Kelimelerini biraz dikkatli, özenli seçersen insanlar sana ikazda bulunmaz neticede dediğim gibi burda kimse birbirini tanımıyo haliyle iyilik meleği gibi davranmaktan ziyade tamamen kendimiz gibi davranıyoruz.
Bu senin genel tavrında var önceki konularında da dikkat çekmişti hatırlarsan.
Kızlar benim sorunum amcam karısı ve çocukları.Hemen açıklayayım amcamların durumları çok iyi ama gel gör ki karısını görsen kapıcı dersin kimseyi aşağılamak değil niyetim ama giyimi olsun emin olun öyle dersiniz.Bu kadın benim umrumda değil ama 2tane çocukları var işte onlar umrumda.Kadını iyi yere taşınsınlar diye ikna etmeye çalıştılar yok olmadı çocuklar onu yüzünden çok kötü bir okuldalar.O kadar yeniliğe kapalı biri ki Anlatamam.Yıllardır kızlarının saçını uzattı uzattı yere kadar kuaföre götür yazık diye yalvardık en son götürdü ama kuaförü dövdü burası pis diye (temizlik hastası şizofren gibi bişey) neyse en son kendi kesti zorlamalarda.kendide hayatında hiç gitmemiş kuaföre.Kızları o kAdar kötü yetiştiriyo ki full tv izliyorlar.biz üzülüyoruz elimizden bişey gelmiyo sizce bu kadın deli mi?bu arada amcamda bıkmış durumda oda bişey yapamıyo amcamın aldığı kıyafetleri bile giydirmiyo çocuklara ...