• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

amcamın tacizine uğradım..

konu doğru olabilir yalanda olabilir yada bunları rahatsızlığınızdan ötürü hayalliyo olabilirsiniz.

Siz doktorunuzu değiştirin başka bir dra gidin belki ilaçlarda değişir. küçükken tecavüz girişimi ardında amca tacizi sonra kuzen ve kuzen patronu. Taciz çok zor birşey insanı etkileyen psikolojisini bozan..

aceba küçükken yaşadığınız tecavüz girişiminin etkisinden kurtulamadınızda her hareketi abartılı mı anlıyorsunuz.buda bir seçenek.

Mesela amcayı geçtim tacizi senin söyleyemeyeceğini düşünür ama kuzeniniz tel nosunu sapık patronuna veriyor bu nasıl bir kuzen yani ailesinden senin ailenden korkmuyor mu?sonuçta onun patronu senin telini ancak ondan bulabilir.bunu herkez anlar aile büyüklerinden korkmadan nasıl yapıyor bunu.

Eğer gerçeksede erkeklerle görüşmeyin dinimizde de erkeklerle görüşmek haram. haram olmayan amca dayı dede baba bunlarda fasıksa yani günah işleyen ve harama bulaşan insanlarsa bunlarla da görüşülmez.

Ablalarım merhaba.Ben 16 yaşında bir genç kızım.Geçtiğimiz yıl ekim ayında bu (sözde) amcamın kızı evlendi.O düğünün kınasında amcam bir komşularının eşini eve bıraktıktan sonra arabada bana taciz etti.Zaten bana aşkım diyor,benimle öpüşmekten bahsedip,sex içerikli konuşmalar yapıyordu.Ama ben babasının cezasını kızı çekmesin diye sesimi çıkarmadım ve bir ay sustum.Ayrıca aılemin ve bûyükbabamlarin inanmamasından korktum.Daha sonra anlattım ama amcam inkar etti yengem de "kendi isteğiyle bindi" dedi.Amcam durmadı,beni tehdit etti.Resimleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmakla kalmadı resmimle beraber numaramı da paylaşıp "benimle yatın"dedi.Ailem ilk başta anlatsaydın dedi.Oysa çok zor bilemezler.Çünkü ben dokuz yaşımdayken de komşumuzun oğlu tecavûz girişiminde bulundu ama o zaman da anlatamadım.Benim annem beyin felci geçirdi,dayım bıçaklanarak öldü,en kûçük amcam kanserden öldü.Kuzenim beni seviyor diyip iftira atti.bazen ailem bana senin yüzünden herkesle küstük diyor ben iyi bir anadolu lisesinde üçüncü sınıfa geçt-m 81 puan ortalama ile tamamladım okulumu.antidepresan kullanıyorum uzun oldu ama paylaşmak istedim.okuyup yorum yapanınıza da beni elestireninize de saygım sonsuz..
KEŞKE SES KAYDI FALAN YAPSAYDIN YADA KAMERA KAYDI AMA İNANMAYAN YİNE İNANMAZDI GEÇMİŞ OLSUN O SÜLALEDEN UZAK DUR BENCE

Ablalarım merhaba.Ben 16 yaşında bir genç kızım.Geçtiğimiz yıl ekim ayında bu (sözde) amcamın kızı evlendi.O düğünün kınasında amcam bir komşularının eşini eve bıraktıktan sonra arabada bana taciz etti.Zaten bana aşkım diyor,benimle öpüşmekten bahsedip,sex içerikli konuşmalar yapıyordu.Ama ben babasının cezasını kızı çekmesin diye sesimi çıkarmadım ve bir ay sustum.Ayrıca aılemin ve bûyükbabamlarin inanmamasından korktum.Daha sonra anlattım ama amcam inkar etti yengem de "kendi isteğiyle bindi" dedi.Amcam durmadı,beni tehdit etti.Resimleri sosyal paylaşım sitelerinde paylaşmakla kalmadı resmimle beraber numaramı da paylaşıp "benimle yatın"dedi.Ailem ilk başta anlatsaydın dedi.Oysa çok zor bilemezler.Çünkü ben dokuz yaşımdayken de komşumuzun oğlu tecavûz girişiminde bulundu ama o zaman da anlatamadım.Benim annem beyin felci geçirdi,dayım bıçaklanarak öldü,en kûçük amcam kanserden öldü.Kuzenim beni seviyor diyip iftira atti.bazen ailem bana senin yüzünden herkesle küstük diyor ben iyi bir anadolu lisesinde üçüncü sınıfa geçt-m 81 puan ortalama ile tamamladım okulumu.antidepresan kullanıyorum uzun oldu ama paylaşmak istedim.okuyup yorum yapanınıza da beni elestireninize de saygım sonsuz..

Burada konu sahibi yalan mı söylüyor yoksa doğru mu söylüyor diye tartışmaya gerek yok bence. Ya doğruyu söylüyorsa... Bu ihtimal az veya çok var. Ve eğer doğruyu söylüyorsa zaten ailesi tarafından böyle muamele görmüşken bir de buradakilerin 'konu gerçek değil' diye yorumlar yapmaları iyice cesaretini kıracak. Bu tip konularda o yüzden hep konu doğru olduğunu var sayarak yorum yapmak gerektiğini düşünüyorum.

Konu sahibi, sana gelince. Şikayette bulunman için babana ihtiyacın yok. Tek başına bir karakola gidip şikayette bulunabilirsin ya da okulda güvendiğin bir öğretmeninden (mutlaka rehberlik öğretmenin vardır mesela) yardım alabilirsin. Ama sakın bana inanmazlar diye düşünme. Ailen, arkadaşların, öğretmenlerin inanmasa bile devlet inanmak zorunda.

savcılığa git şikayet dilekçesi ver. o amcadan da , o aileden de tez zamanda uzaklaştırsınlar seni ! ümit ediyorum fake bir konudur . . .

Bu hortlayan konuların sırrını çözdüm galiba.:KK58:

En altta "Benzer Konular" diye aynı kelimeyi içeren başlıklar veriliyor.
Mesela bu konu "amcam aldatıyor mu" konusunun altında çıktığı için hortlamış.
Şortla ilgili hortlayan konu da yine "Şort" başlıklı konunun altında bulunmuş.

zeki kadınsın vesselam:KK5:

ben babam amcamla ilgili konuya inanmadı demedim ama kuzenimle ilgili olay da üzerine gelince herkese senin için küstük dedi bilmiyorum belki de değerimi anlamam icin söyledi ama ben başa kakma olarak algıladım
ya biraksana ! ailene amca olayini soyluyosun ve cevaplari 'bastan soyleseydin' mi oluyo? bi de ustune bsy yapmayip seni mi suclayacaklar.. peh

Bu kısmı vurgulamışsınız. Erkek ifadesi gibi. Konunuzun fake olduğunu düşündürdü. Değilse de rezalet bir durum.

Bu ne yahuu kurgu herhalde daha neler. Siz amcam bana bunları diyor diyeceksiniz, yengeniz arabaya kendi bindi diyecek, bu adam resimlerini internette paylaşacak ailen bir şey yapmayacak, yok 9 yaşında komşunun oğlu tecavüz girişiminde bulunmuş, yok kuzenin sana seviyor beni diye iftira atıyor bir de hastalıklar yapmayın Allah aşkına yani çok film izlemişsiniz sanırım

:KK9::KK9:
saygılar ablacım, hürmetler :KK52:

bi de hortlatanı "hortkuluk" diye KİB'lersek kesilecek inşallah bunların sonu :KK14:

Ya rabbim sabir versin boyle insanları ıslah etsin bu nasil dunya insanlar nasıl bu hale geldi

Bu sahte bir konuolabilir... onu bilemem ama kesinlikle boyle seyler oluyor...benim bir arkadasim dedesinin kendisini tum cocuklugu boyunca taciz ettigini kendisini daha kotu seylerden allah in korudugunu hatta kucukken dayisinin da taciz ettigini bu yuzden babasi dahil tum erkeklerden ayni seyi bekledigi icin paranoyaklastigini hic kimseye bisey soyleyemedigini soylesebile ailenin cok saygin bi aile oldugu icin kimsenin inanmayacagini o tacizcilerin etraflarinca cok sevilen sayilan insanlar oldugunu dedenin nur yuzlu bir dede oldugunu soylemisti.... bu fake degil gercek... ne yazik ki toplumumuzda unutmak ya da kizi evermek tek cozum olarak sunuluyor... cocugum sana tavsiyem cok calis iyi bir universiteye git hem calis hem oku ... kurtul o aileden senin arkanda olmayan kisilerle de tum bagini kes... temiz bir hayata basla....

Bir de polise git ama elinde mutlaka delil olmasi gerek... kayit cihazi fotograf makinası kullanabilirsin ama mutlaka delil olmali sahit falan da olabilir .... sapik adam mutlaka harekete gecicektir... kuzenlerini de uyar bence cunku sana yapan digerlerine de yapar...

Back
X