Bebek Beslenmesi ameda lactaline kullananlar

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

qulanem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
69
50
88
İstanbul
oglum emmedigi icin 7 aydir sutumu sagarak veriyorum. hastane tipi pompa kullandim bu zamana dek. ama ayda 70 lira gibi bi kirasi var ve artik karsilayamiyorum. cift sagim yapabilen ameda lactaline gibi bir pompa alsam sutum kesilir mi.. lactaline ile ne kadar sagabildiniz ?

oglum emmedigi icin 7 aydir sutumu sagarak veriyorum. hastane tipi pompa kullandim bu zamana dek. ama ayda 70 lira gibi bi kirasi var ve artik karsilayamiyorum. cift sagim yapabilen ameda lactaline gibi bir pompa alsam sutum kesilir mi.. lactaline ile ne kadar sagabildiniz ?

Çok geç gördüm, işine yarar mı bilmiyorum ama bende Ameda Lactaline var ve çok memnun kalmıştım, ondan önce Medela kullandım ve çok acıtıyordu hem tekli olduğu için daha çok vakit alıyordu. Ameda acıtmıyor, hatta başta iyi çekemiyor mu acaba dedim ama gayet iyi.

Back