Ameliie: Benimle birlikte kimler kilo vermek ister?

ameliie

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
11
0
86
İzmir
Başlıktan da anlaşılacağı gibi bit diyet arkadaşı arıyorum.. 70-80 kilo aralığında biri olursa en azından kilo verme hızlarımız, karşılaştırma vs açısından da güzel olur..

Benim kilom 73 boyum 1.68

hedef: 60

yok mudur acaba bu kriterlerde birii :)))

cnm varim.suan tam 71im off hadi nasil baslihalim.ben diyorum ki sbh guzel kahvalti aksama kdr ufak atistirmalar ama en onemlisi 6dan sonra yememek.yrn basliyorum.hatta suan bile sikiyorum disimi.kocam evde olmasa kesin yemistimde utandigimdan yemiyorum.adam bile dikkat ediyor ayip bize ya.neyse cvp bini bekliyorum.

bende seninle diyete başlayayım boy 1,58 kilo, en son tartıldığımda 60 idim (2 ay önce biraz vermiş gibiyim 59 kilo diyelim)

cnm varim.suan tam 71im off hadi nasil baslihalim.ben diyorum ki sbh guzel kahvalti aksama kdr ufak atistirmalar ama en onemlisi 6dan sonra yememek.yrn basliyorum.hatta suan bile sikiyorum disimi.kocam evde olmasa kesin yemistimde utandigimdan yemiyorum.adam bile dikkat ediyor ayip bize ya.neyse cvp bini bekliyorum.

canım ben de konuyu açtığım gün başladım diyete ve spora... bugün tartıldım 71. 80 çıktım. ayakkabı ve kıyafetler ile. ben sabah kahvaltımı güzel yapıyorum. tabi güzel dediysem kıtlıktan çıkmış gibi yemiyorum.. bir de akşam yiyorum o kadar.. onun haricinde hiçbir şey yemiyorum. ama farkettim ki bugün çok bitkin düşmüşüm. o yüzden ara öğünde meyve yemeyi düşünüyorum. yediklerimi şöyle anlatayım.
sabah
1 dilim ekmek(bu uno'nun ekmekleri var ya ondan alıyorum, sadece 39 kalori)
3 parça peynir
2 domates
1 salatalık
1 rafadan yumurta
bolca maydonoz

akşam da 1 büyük kase nesfit ya da special k yiyorum. bir de spor tabi.. bu hafta 73'den 71'e inmişim bile.

sen neler yaptın canım?

Bende varım benimde yaklasık oyle boyum 168 kilom 71di 1 haftadır diyetteyim 67.8 idim bu sabah =) Hedefim 56

Diyete ilk basladıgımda benim hep öyle oluyor birde tam adetimin ortasında baslamıstım o bitince yaklasık 1 kilo eksik gösterdi tartı =) bundan sonra sanırım haftada 1 1.5 arası gider diye umut ediyorum. Birde duzenli spor yapıyorum onunda etkisi oluyor herhalde

canım ben de konuyu açtığım gün başladım diyete ve spora... bugün tartıldım 71. 80 çıktım. ayakkabı ve kıyafetler ile. ben sabah kahvaltımı güzel yapıyorum. tabi güzel dediysem kıtlıktan çıkmış gibi yemiyorum.. bir de akşam yiyorum o kadar.. onun haricinde hiçbir şey yemiyorum. ama farkettim ki bugün çok bitkin düşmüşüm. o yüzden ara öğünde meyve yemeyi düşünüyorum. yediklerimi şöyle anlatayım.
sabah
3 parça peynir
2 domates
1 salatalık
1 rafadan yumurta
bolca maydonoz

akşam da 1 büyük kase nesfit ya da special k yiyorum. bir de spor tabi.. bu hafta 73'den 71'e inmişim bile.

sen neler yaptın canım?
cnm ya benim kotu gidiyor gibi buaralar adet gunum cnm tatli istiyr delircem of.ama asla pes etmiycem.suan 70 im tam.birde ben biseyi anladim bu kilo isinde tuvalet cok onemli kizlar wc ye cikamiyorsaniz birgun onceki yedikleeimiz kilo olarak ertesi gun bize donuyor.benim bagirsaklarim pek iyi calismaz o yuzden hergun form cayi iciyorum ki hic olmazsa yemissem bile kacirdiysam yemekte en azindan veremesemde almiyrm.dikkat wc onemli yani;)

sabah
3 parça peynir
2 domates
1 salatalık
1 rafadan yumurta
bolca maydonoz

sen neler yaptın canım?
buarada super sakin pesetme cnm iyi bak bikac kilo vermissin bile.tbrklr devamiz

Back
X