Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum inşallah çektiğime değer bir sonuç alırım :)çok geçmiş olsun epey zorlu geçirmişşin ameliyatını ama geride kalmış çok şükür
Aynı gün ameliyat olmuşuz canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirizTeşekkür ediyorum inşallah çektiğime değer bir sonuç alırım :)
aa gercekten mi sen ne durumdasin peki nasil gecti ameliyatin?Aynı gün ameliyat olmuşuz canım çok geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşiriz![]()
Canım benim çok rahattı ne uyuduğumu ne uyandığımı anladım neredeyse hiç ağrı sızlama olmadı şu an morluklarım yok sadece yüzüm şiş bünyeden bünyede farklılık gösteriyor demekkiaa gercekten mi sen ne durumdasin peki nasil gecti ameliyatin?
Evet benimde olmayacakti doktoruma göre ama tansiyonum yukselince engelleyemedik dedi. Burun ucun nasil peki anlasiliyor mu biraz :) cok heyecanli bir surec degil miCanım benim çok rahattı ne uyuduğumu ne uyandığımı anladım neredeyse hiç ağrı sızlama olmadı şu an morluklarım yok sadece yüzüm şiş bünyeden bünyede farklılık gösteriyor demekki
Evet yani ateli sökücem meraktan zor tutuyorum kendimi :) tamponlarım çıkana kadar burun ucum domuz gibiydi ağladım hatta ama şimdi çok normal indi baya dokunuyorum sürekli kapalı oldu benim ameliyatım merakımı ancak öyle gideriyorum :) senin nasıl indi miEvet benimde olmayacakti doktoruma göre ama tansiyonum yukselince engelleyemedik dedi. Burun ucun nasil peki anlasiliyor mu biraz :) cok heyecanli bir surec degil mi
Evet yani ateli sökücem meraktan zor tutuyorum kendimi :) tamponlarım çıkana kadar burun ucum domuz gibiydi ağladım hatta ama şimdi çok normal indi baya dokunuyorum sürekli kapalı oldu benim ameliyatım merakımı ancak öyle gideriyorum :) senin nasıl indi mi
Evet benim hemen ertesi gün aldı tamponlarımı, ateli de pazartesi sabah alıcak :)Ay benim hala tamponlarim var, pazartesi kontrole gidicem perşembe atelim cikicak tamponlarda sanirim o zaman cikicak. Her doktor farkli sure bekletiyor sanirim tamponlari. Benim de ucu cok kalkikti sanki sislikler indikce iniyor gibi tamponlar cikinca daha da cok iner diye dusundugum icin uzulmedim hatta ya cok inerse diye korkuyorum :) ben bir de ust dudak dolgusu yaptirdim o biraz geride ve inceydi ondan cok memnunum suan:)
Cok ilginc ne kadar sure farki var :)Evet benim hemen ertesi gün aldı tamponlarımı, ateli de pazartesi sabah alıcak :)
Evet uygulamalar farklı ama canım sanırım senin açık diye tamponları falan geç alıyor dikişin kaynaması açısındanCok ilginc ne kadar sure farki var :)
Senin burnun cok problemli degildi sanirim kapali yapabildigine goreEvet uygulamalar farklı ama canım sanırım senin açık diye tamponları falan geç alıyor dikişin kaynaması açısından
Evet canım küçültü burunum benim çok aşırı işi yoktuSenin burnun cok problemli degildi sanirim kapali yapabildigine gore
Hiç yanmadı benim canım böyle çok garip bi histi vıjıııık diye çıktıTampon alinirken caniniz acidimi ve rahatlama okdu bu baski gidicek mi
Peki burnundaki baski agri gectimi bununla birlikteHiç yanmadı benim canım böyle çok garip bi histi vıjıııık diye çıktı
Yok canım bana bi etkisi olmadıPeki burnundaki baski agri gectimi bununla birlikte