ameliyat günümü aldım ameliyat oluyorumm

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
Kizlar 17 aralik sabah 8.30da ameliyatimi oluyorum.Doktorum muhammed pamukcu kendisi medical parkta kbb uzmani doktoru secmemin nedenide iki arkadasimin ona ameliyat olmasi sizlerle ayrintilari paylasirimm :KK76:

ne kadar fiyat verdi
Kizlar 17 aralik sabah 8.30da ameliyatimi oluyorum.Doktorum muhammed pamukcu kendisi medical parkta kbb uzmani doktoru secmemin nedenide iki arkadasimin ona ameliyat olmasi sizlerle ayrintilari paylasirimm :KK76:
meraba acaba ne kadar ucrete olacaksınız kkb yı secmenızın nedenı saglık sorununuz da mı var cunku benım var ve ıkısınınde ıyı olmasını ıstıyorum

Hadi simdiden gecmis olsun sonuc cok guzel olsun :KK49:
Çok tesekkurler umarim guzel olur tek istegim bu pisman olmak istemiyorum:KK43:
ne kadar fiyat verdi

meraba acaba ne kadar ucrete olacaksınız kkb yı secmenızın nedenı saglık sorununuz da mı var cunku benım var ve ıkısınınde ıyı olmasını ıstıyorum
3200 lira canim evet burnumda deviasyon var hem icten hemde distan egrilik var nefes problemimi ve seklini duzelticek ama en onemli etken arkadaslariminda bu doktora ameliyat olmasiydi tabi

Şimdiden hayırlı olsun.
Keşke yılbaşından sonra olsaydınız yeni yıla kadar morluklarınız geçer mi ki?

3200 lira canim evet burnumda deviasyon var hem icten hemde distan egrilik var nefes problemimi ve seklini duzelticek ama en onemli etken arkadaslariminda bu doktora ameliyat olmasiydi tabi
[/QU
ınsaallah cok ıyı gecer ameliyatı:) bende doktor arastırıyorum benımde burun etım var ıkı yıl once amelıyat oldum hem estetık hem et ıcın kkb ye estetıkten hıc memnun kalmadım etımse hala var:((( ınsaallah resım atarsın ben gene olmak ıstıyorum cunku canım

Ya ben gripp oldum doktoru aradim pazartesi gel dedi bi bakalim duruma yoksa ameliyati erteleriz dedi.antibiyotik kullanmaya başla dedi offf off ne yapsam ne etsemde geçse şu gripp

Geçmiş olsun genelde ağır bi şekilde geçiriyorsan gribi ameliyata almıyorlar...
Ama çok hafif bir şeyse alıyorlar.
Ben mesele hasta değildim yani grip gibi vs ama burnum zaman zaman tıkanık zaman zaman ise akıyordu doktora söyledim hasta değlim ama burnum hafiften böyle böyle dedim ( hasta değlim diyorum çünkü kbb'ye de gitmiştim)tamam sorun yok dedi.
İnşallah seninde ameliyatın ertelenmez.

Canım sonuç ne oldu? yazmadın bugün :) Geçmiş olsun bu arada inşallah çabuk atlatırsın

Geçmiş olsun genelde ağır bi şekilde geçiriyorsan gribi ameliyata almıyorlar...
Ama çok hafif bir şeyse alıyorlar.
Ben mesele hasta değildim yani grip gibi vs ama burnum zaman zaman tıkanık zaman zaman ise akıyordu doktora söyledim hasta değlim ama burnum hafiften böyle böyle dedim ( hasta değlim diyorum çünkü kbb'ye de gitmiştim)tamam sorun yok dedi.
İnşallah seninde ameliyatın ertelenmez.

Canım sonuç ne oldu? yazmadın bugün :) Geçmiş olsun bu arada inşallah çabuk atlatırsın
kizlar ameliyat gunu cok sikinti yoktu doktorumda bir sey olmaz dedi carsamba gunu ameliyatimi oldum konum var merak ediyorsaniz bakabilirsiniz

Back
X