ameliyat için para

sedef208

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
230
7
46
38
ablamın ameliyatı için 13500 tl ihtyaç var hangi bankada faizler düşük finansbankla görüştüm 13500 12 ay sonra geri ödeme 15570 çok yüksek geldi bana bilgisi olup yardımcı olan varmı acaba ?

canım kesinlikle finansbanktan alma. hatta bu bankayla hiç bir iş yapma. insanın iliğini kemiğini sömüren bir banka. pişman olursun. İş Bankasına bir sor bakalım.

Yapı kredi 1,46.. İş bankası ve ING şu an en düşüğü ama ING bir şekilde o parayı geçiriyor ve süreçleri çok çirkin..
İş bankası gözlemlediğim en iyisi şu an.. Geçmiş olsun.

enpara diye bir site var finansbanka bağlı diye biliyorum internetten başvuruyosun anında belli oluyor ve kendileri gelip görüşüyor, birde dosya masrafı falan almıyorlar bir çok arkadaşım memnun kaldı buradan.

enpara diye bir site var finansbanka bağlı diye biliyorum internetten başvuruyosun anında belli oluyor ve kendileri gelip görüşüyor, birde dosya masrafı falan almıyorlar bir çok arkadaşım memnun kaldı buradan.
bende bu banka ile çalışıyorum ve inanılmaz memnunum :)

ablamın ameliyatı için 13500 tl ihtyaç var hangi bankada faizler düşük finansbankla görüştüm 13500 12 ay sonra geri ödeme 15570 çok yüksek geldi bana bilgisi olup yardımcı olan varmı acaba ?

Canım şuan en uygunu, Denizbank, halkbank ve enpara finansbank) kredileri

bankayı bilemem de, Allah acil şifalar versin..

zaten sigortam yok başka banka sigorta falan istiyomuş .. ya allah bismillah diyip ekicem yapcak bişiy yok ... ilgilenip cevap verenlere çok teşekkür ederim

Back
X