Ameliyat ile Göz Rengini Değiştirmek

Housecat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
36
4
86
Ankara
Evet yanlış duymadınız Amerika'da son 1 yıldır uygulanan bir ameliyat bu. Henüz dünyaya yayılacak kadar başarılı mı bilmiyorum ama en uzun vadede 5 yıl içinde tüm dünyada uygulamaya başlanacağını duydum. İstediğiniz göz rengine sahip olmak için lens takmaya falan gerek kalmadı yani. Ameliyatın içeriği de şu irisinizle oynuyorlar. Göze rengini veren şey iris zaten ve iris içindeki pigmentler değiştiriliyor.
(fotoğrafları da koymak isterdim ancak 100 mesajdan önce konulmuyor)

bilmiyorum ya ben doğallıktan yanayım aslında bakım yapmak ,olan hali iyileştimek iide kendini değiştirmeye yönelik amliyatları hoş karşılamıyorum açıkcası.

geçen sitenin birinde operasyonu izledim irisle oynamiyorlardi ama baya bildiginiz lensi içten koyuyorlardi diri diri kadin bakiyordu nebilim korkunç geldi bana cidden insan arada degisiklik yapabilir göz renginde ama illa biçak altina yatmamali renk için güzel lensler var geçen baktim bu sitedende al tak sIkIlinca at yeni bi renk dene daha güzel bence tabiki...

öyle tabi.. hatta bence insanın en güzel hali doğal hali. burunda falan bile estetiğe gerek yok. bir şeyleri çok fazla zorlamamak lazım..

şöyle ki bu işin uzmanı bir göz doktoruna gidiyorsun (muhtemelen 5 yıl içinde olabilir) ben gözümün rengini değiştirmek istiyorum diyorsun belki de sana bir katalog veriyor ve rengini seçiyorsun :) diyelim ki mavi. onların senin irisinle oynayıp gözünü mavi yapıyorlar. budur..

Süpermiş yaa , benim gözlerim bozuk olduğu için lens kullandım , hazır kullanmışken de soft yeşil renkli kullanıyordum. Maalesef 19 yıl sonra lens kullanmam yasaklandı. Keşke çabuk gelse bize de göz ameliyatını olurken onu da yapıverseler :)

görebilmek kadar güzel ne olabilir ki?gözün görmesi yeterli bence, belki şekli değiştirilebilir estetikle ama rengi değiştirilmemeli,bunu için göz ameliyatı yapılmamalı , Allah korusun rengini değiştireyim derken ...? hayır bu benim aklıma yatmadı.

yapmayın arkadaşlar. Burun ok gögüs peki popo hadi neyse de göz bu. Kıyamam valla gözlerime!

Desenize birbirine benzeyen milyonlarca insan.Estetikle hokka gibi burunlar,popo estetiği ile kalkık popolar,birbirinin aynısı bir sürü göz rengi.Dejenere olan bir toplum.Berbat birşey...şutarafagitti

arabayi oto tamire vermek gibi bisey .yada herkes fabrika çıkısı gibi olucak iyiki çok param yok .... Herkes çok güzel görünmek zorunda degil.görünse bile bunlarla kısacik ömrü ziyan etmemek lazim.istekler bitermi...

bence insan estetik ameliyatları sadece genc yasına donmek veya saglıgına veya baska nedenlerle yaptırmalı zevk ıcın veya herhangı sudan sebeplerle allahın yarattıgı orjınal halınden ayrılmamalı bence bu benim görüşüm bi insan mavi gözlüyse mavı gözludur kahverengı gözlüyde öyledir herkesin ayrı güzellikleri vardır kımının göz rengi güzeldir kiminin cildi kiminin saçı vs
güzelliklerimizi ortaya cıkarmaya çalışalım baskası olmaya çalışmayalım derım ben

Önümüzdeki 5 sene içinde herkes mavi gözlü olacak desenize :))
Arada bir mavi lens kullansam da kendi siyah gözlerimi seviyorum. Ne de olsa güzeller güzeli anneme çekmiş.

Kesin doktorlar o işi öğreninceye kadar çok hastayı ortada kırmızı eflatun rengli dolaştırırlar ayarı tuturamadık diye ve gelsin size twilight saga

Kızlar bu operasyonu ben de biliyorum internette videolarını izlemiştim aslında çok tehlikli bir ameliyat ameliyat olan kişlerin büyük bir çoğunluğu kör olma tehlikesi geçirmişler ve görme kaybı yaşamışlar ayrıca irisinizle oynanmıyor irisin üzerine renkli bir tabaka yapıştırılıyor ve bu da daha sonra bir sürü soruna neden olabiliyor......:) Sakın ama sakın bunu denemeyin zaten daha tüm dünyada literatüre girmiş bir ameliyat değil ve kabul göreceğini de zannetmiyorum......:(

Hem çok yeni hem çok riskli. Göz bu. Bu tekniğin daha 10 yılı var...

ıyice gelişmiş, risksiz, güvenilir bir teknik olsaydı ben ela göz yaptırırdım. Güneşte açık havalarda yeşillenen sonra kahverengye dönen göz. Halamın gözleri öyle. Bayılıyorum ela gözlere...Kadın erkek ela göz gördüm mü bakmaktan kendimi alamıyorum...

bende lens kullaniyorum. ama arada. hep takmiyorum. sadece canim isterse :))). benim lenslerimin rengi harika bi mavi. kendi gözlerim kahverengi. böyle bi ameliyat yaptirirmiydimdiye düsündüm ve su kaniya vardim; ASLA! kimi zaman kendimi lensli begeniyorum ama kimi zamanda lenslerle hic begenmiyorum ve kara gözlerim cook hosuma gidiyor. ALLAH ne güzel yaratmis iste ne ugrasiyosun diyorum kendi kendime :D. eminim yaptirsam böyle biseyi eski kara gözlerimi özleyip bin pisman olacagim. hem degmez 3 günlük dünya icin kendini degistirmeye.

Back
X