Valla hiç korkulacak bişey yok oldu bittiye geliyor zaten merak etme

Ameliyat masasına yatıyorsun saniyesinde uyuyorsun zaten.Uyandıgında hersey bıtmıs oluyor.Birkaç saat hastanede yatıyosun ağrı kesici yapıyolar bitane.Gözlerinin altına buz koyuyolar falan.Bikaç saate hastaneden eve geçiyosun.Ameliyat oldugun gün göz altına buz koyuyosun.Ben buzu ezip doktor eldiveni içine koyup iki gözümün altına koymustum.İlk gün biraz zor oluyo ben çok ağlamıstım keske yaptırmasaydım dıye.neyse 2.güne ağrın kalmıyo zaten ama sıvı seylerle beslenıyosun corba falan iç.İlaçlarına basla.Ben birinci gün full buz yaptım hiç sislik ve morluk olmadı.Morluk 0 yani burda bi çok insanı gördüm mosmor çok şükür bende olmadı buzdan diye düşünüyorum.3.gün tampon çıktı mı zaten rahatlıyosun yemeğini falan yiyosun güzelce.1 hafta falan mimik yapamıyosun tabi gülemiyosun falan.1 hafta sonra alçı çıktı mı olay bitmiş oluyor zaten.Normal hayatına dönüyosun ama morluğun olursa güneşe çıkmaman lazım.Burnunun ilk görüntüsüne aldırıs etme çok kalkık şiş durabilir zamanla oturuyor zaten.Kısacası rahat ooooll :)