Ameliyat olduğuma çok pişmanım.Destek :(

Dlkhyry

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
28
6
1
29
Iyi akşamlar daha öncede buraya yazmıştım günden güne psikolojim daha kötü oluyor aynalara bakamiyorum hayata kustumpsikolojim bozuldu bu yüzden erkek arkadasımdan da ayrıldım benimle aynı durumu yaşayıp düzelen var mi merak ediyorum 1 ay oldu ameliyat olalı ama kendimi avatar gibi hissediyorum hatta öyle.yakın çevremden hep olumsuz tepkiler alıyorum zamanı geri almayı o kadar çok isterdim ki eskiden mutlu neşeli bir insandım ama artık sürekli ağlıyorum.iki kaşımın arasi oldukça odemli onuda geçtim şekil olarak da çok kısa küt kendime yabancıyım
PhotoGrid_1472489528553.webp

canım bana o kadar anormal gelmedi ama evet biraz kısa. doktorunla konuştun mu ne diyor? ödemden mi yukarıda duruyor acaba.
revizyon yaptırabilirsin,hiçbir şey için geç değil.

canım bana o kadar anormal gelmedi ama evet biraz kısa. doktorunla konuştun mu ne diyor? ödemden mi yukarıda duruyor acaba.
revizyon yaptırabilirsin,hiçbir şey için geç değil.
Doktorum izinde olduğu için konusamadim ama revizyon benim için çok uzak bir ihtimal bu ameliyat süreci beni oldukça yıprattı çünkü

Doktorum izinde olduğu için konusamadim ama revizyon benim için çok uzak bir ihtimal bu ameliyat süreci beni oldukça yıprattı çünkü
canım ama memnun değilsen yaptırmak daha iyi olmaz mı?
hangi doktordu bu arada,sakıncası yoksa?

Doktorun adını vermesem daha iyi olur.Evet mantıklı ama bu yıl hazirlanmam gereken önemli bir sinav var bu psikoloji beni mahvetti.sinavdan dolayi da revizyon yaptiramam ileri de ne olur bilemem tabi

Burnun kötü durmuyor çevrendekiler neden kötü tepki veriyorlar anlamadım pek. Öyle çok kafana takacak kadar kötü bir durum yok çoğumuzun ameliyat öncesi burnu senin şuanki burnundan kat be kat kötü haline şükretmelisin bence. Ve daha sadece 1 ay olmuş biraz sabret burnunun tam olarak oturması için zaman ver panik yapma canım. 1 sene sonra baktın memnun değilsin revizyon olursun. Ben koca kemerli burnumla 27 senedir yaşıyorum daha yeni perşembe günü ameliyat olacağım. Sen neden bu burnundan şikayet ediyorsun kendine haksızlık etme bence

Çünkü resimdekinden de kötü duruyor benim de büyük ve kemerli bir burunum vardı insan onca acı çekiyor ameliyat sürecinde sonunun iyi olacağını düşünerek ama böyle olunca yıkılıyor insan keske yine o kemerli büyük burnum olsaydı hiç olmazsa yüzümde bir burunun varlığı belliydi

Canım korkma burun kökünde ki odem burdan bile anlaşılıyor... Odem geçtikten sonra gayet şık bir burun olacak bence
Çok korkuyorum geçmez diye doktorumla ilgili de pek iyi şeyler duymadım ameliyattan sonra tamamen psikolojim alt üst oldu bir an önce bugünlerin geçmesini bekliyorum normalde ilk bir ayda gözle görülen odemler geçermiş ama benimkileri fark etmeyen bir kisi bile yok

Ne gibi olumsuz yorumlar alıyorsunuz ? Biraz kısa olabilir ama onun dışında bir sorun yok. Şişlikler indikten sonra daha farklı bir burun göreceksiniz 3-5 kişinin olumsuz yorumundan etkilenip kendinizi üzmeyin.

Moralini bu kadar bozma canım... Herkesin dediği gibi, önce biraz daha bekle. Elinde zamanın var, hemen olmasa bile yapman gereken önemli sınavlardan sonra, sonuçtan memnun kalmazsan revizyon olabilirsin. Her şeyin bi çaresi var, ama kolay; ama zor... İhtiyacımız olan tek şey zaman, biliyosun :)

Inşallah hiç olmazsa insan burnuna benzesin yeter ya güzel olmasını geçtim artık :(

anormal durmuyor ki burnun bu kadar moralini bozma eski hali varsa foto yüklersen eski yeni daha iyi yorum yaparız ama ödemler inince çokkk değişiyor ve çok beğeniyor insan

anormal durmuyor ki burnun bu kadar moralini bozma eski hali varsa foto yüklersen eski yeni daha iyi yorum yaparız ama ödemler inince çokkk değişiyor ve çok beğeniyor insan
ödemler geçince 1 aylıkken güzelleşmediğinizi düşünürken 2 ay sonra güzel hissediyormusunuz gerçekten..Benim bir ay oldu..Şimdi yüzüm güzelleşmediyse sonrada böyle olur diyorum.biraz ödem gidince bu tuhaf ifade değişiyormu

Ben de bir degisme olmuyor 1.5 ay oldu herkes iyi olacaksın diyor ama benim ne inancım ne de dayanacak gücüm kalmadı ben doktoruma güvenmiyorum belki sizin durumunuz farklıdır guzellesmeyi geçtim eski halimi özlüyorum

Yan profilden net bir resim yollayabilir misin alnının ve çenenin gözüktüğü? Buradan pek belli olmuyor.

ödemler geçince 1 aylıkken güzelleşmediğinizi düşünürken 2 ay sonra güzel hissediyormusunuz gerçekten..Benim bir ay oldu..Şimdi yüzüm güzelleşmediyse sonrada böyle olur diyorum.biraz ödem gidince bu tuhaf ifade değişiyormu
1-2 ay da hiç bir şey belli olmuyor . benim 3.5 aylık şuanda daha önceden problemli güzel değil dediğim şeylerin tamamı azalmaya başladı bariz şekilde. ki burada 2 yada 3 ameliyat geçiren tecrübeli üyeler ısrarla sabır diyor 6 aydan önce umutsuzluğa kapılmayın diyor. beklemek lazım. zaman

Back
X