- Konu Sahibi bordelaise
Merhaba kızlar. Geçen ay burnumdan ameliyat olmuştum. Sevgilim asla bunu yapmamı istemedi. Hep de karşı çıkmıştı. Benim yıllardır içimde kaldığından ne yapıp edip ikna ettim. Çok büyük tartışmalar yaşadık o güne kadar hiç kavgamız olmamışken günlerce konuşmadık bu mesele ciddileşince. Ameliyat sonrası sürecim çok ağır geçti defalarca hastanelik oldum bu süreçte o uzaktaydı ama destek oldu yine de bana elinden geldiğince. Ameliyat olduğumdan beri daha hiç görüşemedik. bne de zaten yeni yeni toparlanıyorum fakat önümüzdeki hafta görüşücez artık. O çok korkuyor bendeki değişimden. Fotoğraf atmak istedim bakmak bile istemedi. En küçük bi yorum yapmamaya çalışıyor. Zaten ben de çok mutsuzum sonuçtan. Bir çokkişi değişmediğimi söylese de inanılmaz taktım kafama bu durumu. Ben kendimi çok değişik görüyorum çünkü aynada. Eski ben gitti itici ifadeli biri geldi yerime. Ne yapıcam nasıl olucak o karşılaşma anı düşünmekten kafayı yiyorum. Sİzce ne yapayım? 3 yıl sonra ilk buluşma gibi olacak sanki.