Ameliyat oldum ama sevgilim çok karşı, korkuyorum :(

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Merhaba kızlar. Geçen ay burnumdan ameliyat olmuştum. Sevgilim asla bunu yapmamı istemedi. Hep de karşı çıkmıştı. Benim yıllardır içimde kaldığından ne yapıp edip ikna ettim. Çok büyük tartışmalar yaşadık o güne kadar hiç kavgamız olmamışken günlerce konuşmadık bu mesele ciddileşince. Ameliyat sonrası sürecim çok ağır geçti defalarca hastanelik oldum bu süreçte o uzaktaydı ama destek oldu yine de bana elinden geldiğince. Ameliyat olduğumdan beri daha hiç görüşemedik. bne de zaten yeni yeni toparlanıyorum fakat önümüzdeki hafta görüşücez artık. O çok korkuyor bendeki değişimden. Fotoğraf atmak istedim bakmak bile istemedi. En küçük bi yorum yapmamaya çalışıyor. Zaten ben de çok mutsuzum sonuçtan. Bir çokkişi değişmediğimi söylese de inanılmaz taktım kafama bu durumu. Ben kendimi çok değişik görüyorum çünkü aynada. Eski ben gitti itici ifadeli biri geldi yerime. Ne yapıcam nasıl olucak o karşılaşma anı düşünmekten kafayı yiyorum. Sİzce ne yapayım? 3 yıl sonra ilk buluşma gibi olacak sanki.

Peki sevgilin bunu nden abartiyo canin

o yapaylıktan nefret eder. makyaj yapmamı bile kaldıramaz da. :/

beni beğenen biri var da ben kendimi bi türlü beğenemiyorum :43:

Canım benim sağlıklı düsünemedin herhalde düsünsen burnu olmayan insanlar ya da o kadar sükretmemizi sağlayacak kötü durumda insanlar var ki ama sen herhalde düsünmeden etmeden direk yaptırdın ama yapacak bir sey yok seni öyle beğenen öyle de beğenecektir , belki ailece böyle seylerden uzak oldukları icin tepki vermis olabilir ama seni seven insan bu konudan sebep senden ayrılmaz zaten

Canım benim sağlıklı düsünemedin herhalde düsünsen burnu olmayan insanlar ya da o kadar sükretmemizi sağlayacak kötü durumda insanlar var ki ama sen herhalde düsünmeden etmeden direk yaptırdın ama yapacak bir sey yok seni öyle beğenen öyle de beğenecektir , belki ailece böyle seylerden uzak oldukları icin tepki vermis olabilir ama seni seven insan bu konudan sebep senden ayrılmaz zaten

hiç düşünemedim hem de sandım ki o ameliyatı olduğumda ordaki kemiği de elletsem bişey olmaz. ama bütün yüzünü etkiliyor insanın hiç araştırmamıştım. umarım o da yadırgamaz görüntümü. çok sağol yorumun için

hiç düşünemedim hem de sandım ki o ameliyatı olduğumda ordaki kemiği de elletsem bişey olmaz. ama bütün yüzünü etkiliyor insanın hiç araştırmamıştım. umarım o da yadırgamaz görüntümü. çok sağol yorumun için

İyi düsün iyi olsun canım seven insan görmek istediği gibi görür:16:

Yapacak bisey yok su ssaatten sonra canim olan olmus
Cok mu fzla degisiklik

Koyabilirsen fotoğraf koysan çok güzel olur.

Bence iyi yapmışsın. o kadar ameliyata girmişken düzeltme şansın varken bunu değerlendirmişsin. Ben 18 yaşında devüasyon ameliyatı oldum ama estetik yaptırmadım. O zamanlar doktor önerdi ama hiç düşünmedim. Salaklığıma yanıyorum. Ameliyattan sonra burun kemiğim eğrildi ve estetik istemediğim için hiçbir şekilde dokunmamışlar kemiklerime. Sadece kıkırdakları temizlemişler. Estetikle devüasyon ameliyatı arasında iyileşme süreçlerinde çok fark var zaten. Benim bir haftaya yüzüm düzelmişti. Estetik olunca çok uzun sürüyor ama değermiş çünkü yıllar geçtikçe eğrilik artıyor. Şimdi 25 yaşımdayım.

Hiiiç sıkma canını, kendini beğendiysen sevgilini de çok takma. Sen mutlu olursan o da olur. Geçmiş olsun :)

onu da tam bilemiyorum kimisi hiç değişmemiş ifaden diyo kimisi çok değiştin diyo ya :( kendime zaten bambaşka geliyo yüzüm

Tatlim takma yaa gozun alismadigi icin oyle geliyo saclari kestirincede oyle olur ya ilk begenmezsin sonradan hosuna gider

Back
X