Ameliyat oldum, resimli.

Bayanhickimsexx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
14
4
1
28
Evet kızlar, sonunda bugün ameliyat olabildim. Çıktığım zaman çok sızlama oldu, nefes alabiliyorum fakat önümdeki bandaj biraz engelliyor. Kanamam var fakat abartılacak kadar derecede değil. Sadece çok fazla morluk oluştu, tenim hassas olduğundan dolayı. Gözlerim kapanack neredeyse. Buyrun şimdilik resimlerim, gün geçtikçe buraya eklemeyi planlıyorum.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 223
  • image.webp
    image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 214
Evet kızlar, sonunda bugün ameliyat olabildim. Çıktığım zaman çok sızlama oldu, nefes alabiliyorum fakat önümdeki bandaj biraz engelliyor. Kanamam var fakat abartılacak kadar derecede değil. Sadece çok fazla morluk oluştu, tenim hassas olduğundan dolayı. Gözlerim kapanack neredeyse. Buyrun şimdilik resimlerim, gün geçtikçe buraya eklemeyi planlıyorum.
çok gecmiş olsun. ameliyata hazırlık anınız nasıldı? çıktıktan sonra neler hissettiniz?

çok gecmiş olsun. ameliyata hazırlık anınız nasıldı? çıktıktan sonra neler hissettiniz?

Çok heyecanlıydım, girerken titriyordum. İlk sakinleştirici aldım sonra ameliyathaneye götürüldüm, ellerim ve ayaklarım bağlandı. Narkozu alana kadar geçen konuşmaları hatırlıyorum sadece, devamı hiçbir şekilde yok. Çıktığımda çok üşümüştüm, hafif sızlamalarım oluyordu. Şimdi sızlamalar azalsa da şişliğim çok arttı.

Çok geçmiş olsun Rabbim sabır versin zor olanı atlattiniz sağ salim çıktınız şimdi koruyup kollamak kaldı:)

Back
X