Ameliyat sonra burnuna darbe alanlar.

yuanna9

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2014
235
44
118
Kızlar yine ben. Ameliyat sonrasi psikolojim bozuldu resmen ya. Burnumun ucu şiş suan. 36 gun oldu ameliyat olali. Doktor masaj verdi ama onun tarif ettigi sekilde bile masaj yapamiyorum sanki bisey olacak gibi geliyor. Bi de uyurken falan nasil oluyorsa burnuma vuruyorum. Ameliyat olmadan önce burnumla boyle sorunlarimiz olmuyordu :KK70: ama simdi sakınan göze çöp batar hesabı. Saçma sapan sekilde burnuma darbe aliyorum. Neyse ki oyle aman aman büyük darbeler almadim ama. 3 gundur ust taraftan asagi doğru elimle falan vuruyorum. Bi de kardesim yanimda bi anda kafasini yan yatirdi neyse ki elimle koruyordum burnumu ama geldi vurdu burnuma oyle asiri bi darbe degildi ama iste kafaya takiyorum. Ustten asagi doğru alinca darbeyi acaba burnumun ucuna,kalkikligina zarar vermis midir diye korkup duruyorum. Böyle darbe alanlar oldu mu? Bi de bu kadar hassaslasanlar oldu mu kafaya takanlar falan? Su 6 ay bi geçse diye dua ediyorum artik gerçekten bu strese gerek varmiydi bilemiyorum. Bazen eski rahatligimi özlüyorum :KK43: ve sanirim sag tarafimda da iltihap oldu yemsesil su gibi akinti oluyor ve o tarafta da tuhaf bi aci var. Bakımı gayet iyi yapiyorum ama fayda etmiyor galiba :KK43:

Son düzenleme:
Kızlar yine ben. Ameliyat sonrasi psikolojim bozuldu resmen ya. Sanki en ufak sey bile burnumu olumsuz etkiliyor gibi geliyor. Burnumun ucu şiş suan. 34 gun oldu ameliyat olali. Doktor masaj verdi ama onun tarif ettigi sekilde bile masaj yapamiyorum sanki bisey olacak gibi geliyor. Bi de uyurken falan nasil oluyorsa burnuma vuruyorum. Ameliyat olmadan önce burnumla boyle sorunlarimiz olmuyordu :KK70: ama simdi sakınan göze çöp batar hesabı. Saçma sapan sekilde burnuma darbe aliyorum. Neyse ki oyle aman aman büyük darbeler almadim ama. 3 gundur ust taraftan asagi doğru elimle falan vuruyorum. Bi de kardesim yanimda bi anda kafasini yan yatirdi neyse ki elimle koruyordum burnumu ama geldi vurdu burnuma oyle asiri bi darbe degildi ama iste kafaya takiyorum. Ustten asagi doğru alinca darbeyi acaba burnumun ucuna,kalkikligina zarar vermis midir diye korkup duruyorum. Böyle darbe alanlar oldu mu? Bi de bu kadar hassaslasanlar oldu mu kafaya takanlar falan? Su 6 ay bi geçse diye dua ediyorum artik gerçekten bu strese gerek varmiydi bilemiyorum. Bazen eski rahatligimi özlüyorum :KK43: ve sanirim sag tarafimda da iltihap oldu yemsesil su gibi akinti oluyor ve o tarafta da tuhaf bi aci var. Bakımı gayet iyi yapiyorum ama fayda etmiyor galiba :KK43:
Hemen antibiotik al doktora git, intap i durdur biseyler akmasi nrmal degil, ve kucuk darbelerden biseycik olmaz diye biliyorum. Darbe aldin mi buz koy snra masaj yap ve hemen sar burnunu. Veee darbe aldin mi. Uc ay snra kendini belli edermis doktorum
Ole demisti.

Hemen antibiotik al doktora git, intap i durdur biseyler akmasi nrmal degil, ve kucuk darbelerden biseycik olmaz diye biliyorum. Darbe aldin mi buz koy snra masaj yap ve hemen sar burnunu. Veee darbe aldin mi. Uc ay snra kendini belli edermis doktorum
Ole demisti.
Antibiyotik alerjim var onu da icemiyorum aksi gibi. Sadece bakim yapiyorum burnuma. Biraz duzeldi neyse ki ama hala sag tarafim acıyor. Oyle cok buyuk darbe almadim ama bi kac defa da vurdum burnuma aci falan olmadi biraz o an acıdı hemen gecti. Yine de 3 ay sonra anlayacam mecbur.

Valla düşecek olan burun her halükarda düşüyor ben ilkinde düşünce dikkatsizlik dedim ikincide 2 ay dışarı çıkmadım yattım durdum bütün gün ama nafile yine de düştü.Akacak kan damarda durmaz hesabı yani:kızgın:

Valla düşecek olan burun her halükarda düşüyor ben ilkinde düşünce dikkatsizlik dedim ikincide 2 ay dışarı çıkmadım yattım durdum bütün gün ama nafile yine de düştü.Akacak kan damarda durmaz hesabı yani:kızgın:
Yaaaaa benim de dusme var galiba bi tuhaf oldu burnum. Doktorumla konustum gel dedi gidicem bakalim insallah sorun yoktur :(

Back
X