Kızlar yine ben. Ameliyat sonrasi psikolojim bozuldu resmen ya. Burnumun ucu şiş suan. 36 gun oldu ameliyat olali. Doktor masaj verdi ama onun tarif ettigi sekilde bile masaj yapamiyorum sanki bisey olacak gibi geliyor. Bi de uyurken falan nasil oluyorsa burnuma vuruyorum. Ameliyat olmadan önce burnumla boyle sorunlarimiz olmuyordu
ama simdi sakınan göze çöp batar hesabı. Saçma sapan sekilde burnuma darbe aliyorum. Neyse ki oyle aman aman büyük darbeler almadim ama. 3 gundur ust taraftan asagi doğru elimle falan vuruyorum. Bi de kardesim yanimda bi anda kafasini yan yatirdi neyse ki elimle koruyordum burnumu ama geldi vurdu burnuma oyle asiri bi darbe degildi ama iste kafaya takiyorum. Ustten asagi doğru alinca darbeyi acaba burnumun ucuna,kalkikligina zarar vermis midir diye korkup duruyorum. Böyle darbe alanlar oldu mu? Bi de bu kadar hassaslasanlar oldu mu kafaya takanlar falan? Su 6 ay bi geçse diye dua ediyorum artik gerçekten bu strese gerek varmiydi bilemiyorum. Bazen eski rahatligimi özlüyorum
ve sanirim sag tarafimda da iltihap oldu yemsesil su gibi akinti oluyor ve o tarafta da tuhaf bi aci var. Bakımı gayet iyi yapiyorum ama fayda etmiyor galiba 

Son düzenleme: