Ameliyat sonrası akıntı

ponybee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2019
50
38
88
27
Merhaba arkadaşlar. Dün yani 10 Nisan Çarşamba burun ameliyatı oldum. Tampon konulmadı. Ben sadece kan olarak akıntı olacak diye düşünüyordum ancak şeffaf hatta sarıya dönük değişik bir sıvı da akıyor balgam irin gibi görünüyor. Ameliyattan sonra kusmuşum annem bu sıvıyla birlikte kan kustun normaldir geçer dedi. Bir hafta önce kadar sigarayı bırakmıştım ameliyattan önce balgamım falan yoktu ama şuan var öksürerek atıyorum. Sizce nedir ne zaman geçer? Fikri, tavsiyesi olan var mı?

Hepisi geçer merak etme hep olağan şeyler hala kan gelmiyorsa sorun yok iyleşiyor sonu beyaza döner kesilir deniz suyu sık temizle hafif zorlamadan peçete yapıştır altına akar biter

Hepisi geçer merak etme hep olağan şeyler hala kan gelmiyorsa sorun yok iyleşiyor sonu beyaza döner kesilir deniz suyu sık temizle hafif zorlamadan peçete yapıştır altına akar biter
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için sağ delikten sadece kan sol delikten çoğunlukta sarı ufak ufak kan sızıntısı var. Çok olmasa da rahatsız ediyor. Ameliyattan sonra burun ucuna koydukları nemli gazlı bez tamponundan yapıyorum hala açık durursa uyurken ağzıma gelir kusarım diye. Bir de doktorum antibiyotiğe ihtiyaç duymadı sadece ağrı kesici Deniz suyu ve merhem kullanıyorum arada annem enfeksiyon mu kaptı diyip felaket tellallığı yapıyor. 14 yıl sonra güzel bir buruna sahip olucam o da enfeksiyondan olmazsa deliririm herhalde

Back
X