Ameliyat sonrası asimetri ! ACİL !

gizzomo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2019
2
0
1
Arkadaşlar herkese merhaba, estetik ameliyat oldum 11. günümdeyim, 3-4 gün önce burnumun sağ ucu biraz aşağı dogru düşmeye başladı sol taraf yukarda kaldı, asimetri oluştu sizce bu kalıcı mıdır? Ayrıca kemerli bi burnum vardı düzelttirdim fakat sağdan bakınca burnum hoş, kemersiz görnüyor soldan-çaprazdan bakınca kemerli gibi anlayamadım. Daha cok yeniyim şu an çok şiş biiliyorum ama alçım çıktıgında falan böyle bir durum yoktu sonradan oldu moralim çok bozuk böyle kalıcak diye cok korkuyorum doktora sordum daha şiş sıkıntı olursa düzeltiriz diyor ama ben tekrardan bu sıkıntıları yaşamak istemiyorumm. Benzer durumu yaşayanlar var mı,? düzelir mi sizce?

Son düzenleme:
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bazı burunlara bakıyorum 1 haftada cok güzel görünüyorlar benim böyle olunca ister istemez moralim bozuldu :( ama sabretmekten baska care yok sanırım :(

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Bazı burunlara bakıyorum 1 haftada cok güzel görünüyorlar benim böyle olunca ister istemez moralim bozuldu :KK43: ama sabretmekten baska care yok sanırım :KK43:
Onlar Allahin sevdigi ince derili kullari bakip uzulme :) saka bi yana zamanla oturur baktin duzelmedi drun halleder masajdi ufak bi dokunustu dert etme

Back
X