Ameliyat sonrası burnum

Sevgiii38

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Mart 2021
148
55
28
Arkadaşlar merhaba ameliyat olalı 10 gün oldu burnumu atacagım sizce ödem sonrası yüzde kaç küçülür burnum ben boyle de seviyorum çünkü

Benim burnum eski burnumdan daha kötü 😂😂 hem de 10 günlük

demek ki sizde çok işlem yapılmadı. Benim burnum güya sıfırdan yapıldı ama eskisinin aynısı 😂

Benim burnum eski burnumdan daha kötü 😂😂 hem de 10 günlük

demek ki sizde çok işlem yapılmadı. Benim burnum güya sıfırdan yapıldı ama eskisinin aynısı 😂
Bende kemer felan yoktu daraltma işlemi oldu fazla olmadı işlem😂Ama duzelir sizinki de ödem felan var suan

Senin gibi şanslılar var bir de benim gibi bilmem kaç yıl beklediği yetmezmiş gibi bir 6 ay daha beklemek zorunda olanlar var.
Amaan😒
İkinci ameliyatın mı? Bak oyle olumsuz olma cidden belki de sana oyle geliyordur çok takıntı haline geliyor bu durum bizim odaklandıgımız seylere baskaları odaklanmıyor bile istersen özelden bi foto at burnunun bakayım

Burnun çok doğal olmus hiç şiş görünmüyor . Benimki iki kat şiş 🥺😢
Ben senin yazıyı yeni okudum bantlar yeni çıktıığı için öyle emin ol inecektir onlar bir cok kişi de okudum bantlardan sonra şişen ama inen içini ferah tut 💜

Ben senin yazıyı yeni okudum bantlar yeni çıktıığı için öyle emin ol inecektir onlar bir cok kişi de okudum bantlardan sonra şişen ama inen içini ferah tut 💜
Evet ameliyatım da zorluydu. 15.günümdeyim. Önümüzde uzun süreç var bazen küçülecek bazen şişecek . Bunu bilerek ameliyat oldum bakalım zamanla nasıl olacak . Geçmiş olsun 🌸

Arkadaşlar merhaba ameliyat olalı 10 gün oldu burnumu atacagım sizce ödem sonrası yüzde kaç küçülür burnum ben boyle de seviyorum çünkü
Kayseride kime oldunuz merak ettim🤔 çok güzel olmuş burnunuz dedikleri gibi hiç 10 günlük gibi değil minicik bir ödeminiz var onun dışında mis gibi

Back
X