Ameliyat sonrası burnum

Kayseride kime oldunuz merak ettim🤔 çok güzel olmuş burnunuz dedikleri gibi hiç 10 günlük gibi değil minicik bir ödeminiz var onun dışında mis g
Kayseride kime oldunuz merak ettim🤔 çok güzel olmuş burnunuz dedikleri gibi hiç 10 günlük gibi değil minicik bir ödeminiz var onun dışında mis gibi
Prof dr. Irfan Özyazgan oldum devlet hastahanesinde inşallah o odemler gitmese de sorun değil de daha kuculsun istemiyorum kemik de odem olmaz değil mi ust zaten kemik daha ne kadar inecek

Prof dr. Irfan Özyazgan oldum devlet hastahanesinde inşallah o odemler gitmese de sorun değil de daha kuculsun istemiyorum kemik de odem olmaz değil mi ust zaten kemik daha ne kadar inecek
Yok yok burun sırtınız bir tık daha belirginleşir ama zaten ödemi çok az belli yani. İnerse burun ucunuz bir tık küçülür onun dışında çok fark olacağını sanmıyorum, çok şaşırdım gerçekten. Benim 6. 7.ayım hala sabahları dehşet şiş akşam anca iniyor ödemler😔

Yok yok burun sırtınız bir tık daha belirginleşir ama zaten ödemi çok az belli yani. İnerse burun ucunuz bir tık küçülür onun dışında çok fark olacağını sanmıyorum, çok şaşırdım gerçekten. Benim 6. 7.ayım hala sabahları dehşet şiş akşam anca iniyor ödemler😔
Sabahları ameliyat olmadan once de olan bir olay bence bu şişme olayı sabahları genelde yuzumuz sis uyanırız burun da dahil buna bu yuzden canınızı sıkmayın bence atlatmıssınız siz ne guzel 7 ay olmus darıaı bize

Back
X