Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
burun ucu en son düzelen yerdir.bu nedenle beklemek gerekir.benim 5 ay oldu hala az da olsa şiş.bazen acıyor bile.zamanla düzelip oturacak.dert etmenize gerek yok bence.güzel burnunuzun tadını çıkarın.geçmiş olsun.
Benimkisi 40. gün bugun, tamponlar cikinca kalkikligi baya bi gitti hosuma gitmisdi burnum kalkik degildi fazla sonra sisilikler indikce burnum kalkmaya basladi ve önden burun deliklerim baya gözukuyodu simdi sanki hafif indi gibi yada gözlerim alisti bilemiyofum doktor masaj da vermedi bana burun sirti cöküntüden de süphelerim var tabi.. burun ucumda baya yuvarlak
burun ucu en son düzelen yerdir.bu nedenle beklemek gerekir.benim 5 ay oldu hala az da olsa şiş.bazen acıyor bile.zamanla düzelip oturacak.dert etmenize gerek yok bence.güzel burnunuzun tadını çıkarın.geçmiş olsun.