Ameliyat sonrası burun deliğimin küçültülmemesi, kanatların darlığı

Power power

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2014
233
173
103
Yersiz
Ameliyatın 25. günüdeyim, kanatlar havada duruyor burun delikleri eşit onda sıkıntı yok ama halen havaya bakıyor gibiler. Ben babynose (bebek burnu)burun gösterdim doktora aynısı olmaz ama benzetmeye çalışırız dedi. Nasıl bir burun istediğini anladım dedi. Neresi benzedi hiç anlamadım. Şimdiden revizyon psikolojisine girdim. Burun deliği eskiden gözüktüğü için şu anda da gözükmesinden nefret eder oldum. Fotoğraf atsam silinmiyor tereddüt ettim. İsteyene atsam da yorumlasa bana Tecrübe ve fikirlerden yararlansam

Ameliyatın 25. günüdeyim, kanatlar havada duruyor burun delikleri eşit onda sıkıntı yok ama halen havaya bakıyor gibiler. Ben babynose (bebek burnu)burun gösterdim doktora aynısı olmaz ama benzetmeye çalışırız dedi. Nasıl bir burun istediğini anladım dedi. Neresi benzedi hiç anlamadım. Şimdiden revizyon psikolojisine girdim. Burun deliği eskiden gözüktüğü için şu anda da gözükmesinden nefret eder oldum. Fotoğraf atsam silinmiyor tereddüt ettim. İsteyene atsam da yorumlasa bana Tecrübe ve fikirlerden yararlansam
Banada atabılırsın bende yorum yaparım

Merhaba şuan ne halde kanatlarınız? Bende de aynı problem var bir kanadım yayvan diğer kanadım havaya bakıyor.. ama 1 ay oldu ameliyat olalı.. kimi diyor ki değişmiyor kimi diyor düzelir

6 gün oldu ameliyat olalı raporları ve alçak yarın çıkacak Ancak şu an aynada Grup dediklerine bak Semra Bir de yeni diğerinden toplam büyük oluyorum asimetrik görünüyor doktoru henüz gelmedi ancak onlardan dolayı olmuş olabilir diyor düşüncelerinizi alabilir miyim

Back
X