Ameliyat sonrası burun derisi temizliği

Hoptribobbek

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2016
117
45
13
44
Merhaba ameliyat olalı 6 haftayı geçti. Ama hala burun derisini temizleyemiyorum.Üzerinde baya bi ölü deri mevcut ve oluşuyor, burun ucu gözeneklerim doldu baya. yüz yıkama jelleri sabun kil maskesi(bunu burundan arındırmak o kadar zorki ayrı bi tabaka oluşuyor ne kadar silsemde) hepsini kullandım baya bi süre .Duş alınca burun üzerim bembeyaz oluyor kalıntılardan, ama ne yapsam geçiremedim. Açıkçası burnuma birşey olur korkusuyla çok derin bastırmadan ve oynatmadan yüzeysel temizlemeye çalışıyorum Bu durum sadece bende mi var? Siz nasıl hallettiniz? Önerilerinizi duymaktan memnuniyet duyarım teşekkür ederim :)

Duşta yüz temizleme jeli kullandım. Sonrasında tonik, kantaron Yağı cildin kendini toplaması konusunda çok iyi geldi.
Krem olmuyor burun üstüne zaten, yağ en iyisi.
Ancak, regl dönemimim de katkılarıyla sivilce problemi yaşıyorum bu hafta (oldukça yoğun) ıyyy geçse bari bayrama dek

Teşekkür ederim önerin için kantaron yağını duymuştum gidip alayım bari. Burnumn üstüne bepant.ol kullanıyordum baya bi tabaka bırakıyor gerçekten beyaz beyaz, onu bıraktım ama hala üstü bembeyaz oluyor duş sonrası , tonik dediğiniz gül suyu gibi birşey mi yoksa marketlerde bildiğimiz toniklermi? bir de ne zaman ben dudağımın üstüne ağda yapabilirim? bu konuyu da merak ediyorum hala biraz hassaslık var dudağımda acaba bi zarar olurmuki

Bu arada benimde bi tane siyah noktamın olduğu yerde nispeten büyük bi sivilce çıktı ama takmıyorum geçer inşallah şu ölü derilerden kurtulsam başka birşey istemiyorum

Vıchy ürünlerini kullanıyorum.
Ancak bu hafta kendimce ekstradan organik Elma sirkesi ile ısırgan otu suyuyla hazırladığım toniği uyguluyorum (sivilceler bir an önce kurumalı)
Evde şuan saf zeytin yağı varsa uygula canım 1 damlacık.

Burnumun altında şeffaf Dikişler var. Ben onları önceleri ölü deri sandıydım, hatta geçmeyince cımbızla çekeyim demiştim.
Neyse ki çok geçmeden farkettim iplik olduklarını, Dr. Dediğimde de aman ha cımbızla çekmeyin dedi, yahu insan demez mi hastasına, ya çekseydimmmm
Geçen hafta cımbızla temizledim dudak üstünü, yarın da aynen temizlemeyi düşünüyorum, zaten yoğun değil. Merkeze gidemem, bir kaç ay ben kendim halledeceğim

Tamamdır hemen uyguluyorum çok sağol önerilerin için yağ yumuşatabilir üstünü şuan mantıklı geldi baya :) pekisende siyah nokta oluşumu oldu mu canm? benim ameliyat öncesi burun derim tertemiz gözeneklerim yok gibi birşeydi,, şimdi öyle mi insanlar yolda tip tip bakıyor nolmuş bu kızın burnunun üstüne diye alnıma ameliyat oldum yazsam daha az farkedilirdi herhalde pütü pütür garip bişey oldu :/

Ay dikkat et her gördüğünü çekme Allah korusun yanlış birşey olur :) benim dikişlerim alçıımla beraber alındı çok şükür içinde de yok galiba ya da ben hissetmiyorum cımbız konusu mantıklıymış, ağdaya bi süre ara versem iyi olur sanırım haklısın deneyeceğim

Yok canım.

Benim Dikişler duruyor ya. Kendi kendine eriyecek,ama ne zaman.
Du bunu da sorayım yarın Dr. A. Çok şey soruyorum zaten her gittiğimde neyse ki Dr. Bey kibar adam
1 hafta deniz yasak demişti, geçen pazar
eşimle denize gittik, başımı daldırmadan girerim dedim.
Denize giderken Dr. Beyle karşılaşmayayım mı? yaramaz bir çocuk edasıyla başımı sokmayacağım hocam dedim
Girebilirsin dedi Bu ne tutarsızlık
Ben yine de bakışımı ıslatmadım hiç, ne olur ne olmaz

Sor sor bişey olmaz bikaç yerde okumuştum 20güne felan eriyor yazmışlardı belki senin de öyledir haha yalnız baya cesurmuşsun doktor demiş bir hafta ben onu yapardım 1 ay asla denize ayağımı bile sokmazdım bişey olursa doktorun dediklerini yapayım içim rahat olsun diye :) gerçi deniz tuzlu ya zararı olmaz heralde ondan öyle olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…