- 30 Mart 2021
- 164
- 82
- 18
- 30
- Konu Sahibi Ladydiana34
-
Bence içinizi rahat tutun 1 ay bile olmamış. Ödem tabii ki vardır. Ananas suyu içebilirsiniz. Arnica krem de işe yarıyor. Geçmiş olsun!kızlar bende 23 nisan da ameliyat oldum ama hala sanırım gözlerimde bir nebze şişlik kaldı sizce gecer mi henüz göz altımda olusan kan toplaması silik şekilde tam geçmedi sizce hala yüzümde ödem varmıdır burun ödemi dışındA
Çok ama çok teşekkür ederim arnica krem mi ekstra başka adı var mı çok saolunBence içinizi rahat tutun 1 ay bile olmamış. Ödem tabii ki vardır. Ananas suyu içebilirsiniz. Arnica krem de işe yarıyor. Geçmiş olsun!
Arnica Krem direkt başka ismi yok morluk ve ödemler için birebir zaten ameliyat sonrası doktorlar öneriyor genelde. Günde üç kere uygulayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun tekrar. Yeşil Çay da içebilirsiniz ayrıca...Çok ama çok teşekkür ederim arnica krem mi ekstra başka adı var mı çok saolun
Bende Hirudoid vardı 1 hafta kullan dedi ama arnica yı kesin alıcam :) ananas tüketiyorum yeşil caya da başladımm inanın çok zor bir süreçmiş kalın deriliymiş burnum ve sanki geriliyor gibi yüzüm hep şiş kalıcak gözlerim düşük gözükücem diye ağlamaya başladım dün burnumu unuttum:) çok saolun cidden içim rahatladıArnica Krem direkt başka ismi yok morluk ve ödemler için birebir zaten ameliyat sonrası doktorlar öneriyor genelde. Günde üç kere uygulayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun tekrar. Yeşil Çay da içebilirsiniz ayrıca...
bir sorum daha olacak krem iile jel farkeder mi iki türlü çeşidi var sanırımArnica Krem direkt başka ismi yok morluk ve ödemler için birebir zaten ameliyat sonrası doktorlar öneriyor genelde. Günde üç kere uygulayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun tekrar. Yeşil Çay da içebilirsiniz ayrıca...
Merhaba bence krem olsun :) Jel de olabilir fark etmez aslında ama doktorum bana kremini verdi. Gerçekten zor bir süreç ayrıca... Ayna elimde sürekli psikolojim cok bozuldu. Yamuk mu eğri mi çıkıntı mı var şu mı bu mu sürekli böyleyim kafayı yedim...bir sorum daha olacak krem iile jel farkeder mi iki türlü çeşidi var sanırım
sizin ne kadar oldu ben burundan çok gözlerime taktımMerhaba bence krem olsun :) Jel de olabilir fark etmez aslında ama doktorum bana kremini verdi. Gerçekten zor bir süreç ayrıca... Ayna elimde sürekli psikolojim cok bozuldu. Yamuk mu eğri mi çıkıntı mı var şu mı bu mu sürekli böyleyim kafayı yedim...
benim bugun 20. gunum falan hemen hemen sizinle ayni zamanlarda olmusuz :) gozler yanaklara cok takmayin elbet oturucak hepsi asil burunun oturmasi buyuk bir dert sabir isisizin ne kadar oldu ben burundan çok gözlerime taktım
aşırı zor hemde çok :) sabredcez bakalımmbenim bugun 20. gunum falan hemen hemen sizinle ayni zamanlarda olmusuz :) gozler yanaklara cok takmayin elbet oturucak hepsi asil burunun oturmasi buyuk bir dert sabir isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?