Ameliyat sonrası burun düşmesi

Ladydiana34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2021
164
82
18
30
merhabalar 2 hafta önce burun estetiği oldum. Bantlar yeni çıktı burnumdan ama nasıl olduğu hakkında kararsız kaldım ilk aklıma takılan şey
burnumun ucu şiş gibi doktor biraz ödem var dedi bunlar ne zaman geçer sizce , yani burnum daha da küçülür mü ?
ikincisi burun düşmesi olayı şuan burnumun kalkıklığı çok ideal fakat zamanla biraz düşüyormuş burun öyle düşmesini de istemiyorum
sanki eski haline dönecek gibi duruyor sizde de çok düştü mü ameliyattan sonra burnunuz ?

Benimki çok kalkıktı bşr yıl içinde indi. Eski hali gibi değil tabi ama ilk kalkıklığı çok hoşuma giderdi şimdi öyle değil

sislikleriniz tabii ki iner merak etmeyin, burnunuz küçülür :) kalkiklik konusunda ben de 15. gunumdeyim cok memnunum daha inmesini hic istemiyorum ama biraz inecek tabii ki...

kızlar bende 23 nisan da ameliyat oldum ama hala sanırım gözlerimde bir nebze şişlik kaldı sizce gecer mi henüz göz altımda olusan kan toplaması silik şekilde tam geçmedi sizce hala yüzümde ödem varmıdır burun ödemi dışındA

kızlar bende 23 nisan da ameliyat oldum ama hala sanırım gözlerimde bir nebze şişlik kaldı sizce gecer mi henüz göz altımda olusan kan toplaması silik şekilde tam geçmedi sizce hala yüzümde ödem varmıdır burun ödemi dışındA
Bence içinizi rahat tutun 1 ay bile olmamış. Ödem tabii ki vardır. Ananas suyu içebilirsiniz. Arnica krem de işe yarıyor. Geçmiş olsun!

Çok ama çok teşekkür ederim arnica krem mi ekstra başka adı var mı çok saolun
Arnica Krem direkt başka ismi yok morluk ve ödemler için birebir zaten ameliyat sonrası doktorlar öneriyor genelde. Günde üç kere uygulayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun tekrar. Yeşil Çay da içebilirsiniz ayrıca...😊🥰

Arnica Krem direkt başka ismi yok morluk ve ödemler için birebir zaten ameliyat sonrası doktorlar öneriyor genelde. Günde üç kere uygulayabilirsiniz. Çok geçmiş olsun tekrar. Yeşil Çay da içebilirsiniz ayrıca...😊🥰
Bende Hirudoid vardı 1 hafta kullan dedi ama arnica yı kesin alıcam :) ananas tüketiyorum yeşil caya da başladımm inanın çok zor bir süreçmiş kalın deriliymiş burnum ve sanki geriliyor gibi yüzüm hep şiş kalıcak gözlerim düşük gözükücem diye ağlamaya başladım dün burnumu unuttum:) çok saolun cidden içim rahatladı

bir sorum daha olacak krem iile jel farkeder mi iki türlü çeşidi var sanırım

bir sorum daha olacak krem iile jel farkeder mi iki türlü çeşidi var sanırım
Merhaba bence krem olsun :) Jel de olabilir fark etmez aslında ama doktorum bana kremini verdi. Gerçekten zor bir süreç ayrıca... Ayna elimde sürekli psikolojim cok bozuldu. Yamuk mu eğri mi çıkıntı mı var şu mı bu mu sürekli böyleyim kafayı yedim...😣

Merhaba bence krem olsun :) Jel de olabilir fark etmez aslında ama doktorum bana kremini verdi. Gerçekten zor bir süreç ayrıca... Ayna elimde sürekli psikolojim cok bozuldu. Yamuk mu eğri mi çıkıntı mı var şu mı bu mu sürekli böyleyim kafayı yedim...😣
sizin ne kadar oldu ben burundan çok gözlerime taktım :D

Bende 35 gün önce bu ameliyatı oldum burnumun ucu düştü gülünce hafif düşük duruyor daha fazla düşer mi çok moralim bozuldu

Back
X