Ameliyat sonrası burun eğriliği

jughead

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
38
11
38
Merhaba 25 gün önce ameliyat oldum. Aynada baktığım da hiçbir şey farketmemiştim ama fotoğraf çektiğimde burnum eğri çıkıyor. Ve fark ettim ki burnumun sol tarafı sağa göre biraz daha şiş. Burnumun ucu da sanki sağa doğru. Sizce bu şişlikle mi alakalı yoksa burnumun şekli mi böyle?

muhtemelen eğrilik biraz da olsa kalacatır.

benim bugün 3 hafta oldu benim de öyle ama sanki gün geçtikçe biraz daha azalıyor barizliği

Ben de aynı sorun var 2 aya yakın oldu , tüm fotolarda burnumun üçte ikisi sağda üçte biri solda , sağ tarafın ucu daha düşük , önceden böyle bir sorun yoktu . Her gün nefret ediyorum dr umdan

Aynada baktığımda fark edilmiyo ama fotoğrafta yamuk neden böyle oluyo bilmiyorum ama inşallah şişlikten böyledir

Benimki de üç aya yakın oldu, yamuk, ucu düştü. Fotoğraf yükledim, bakabilirsinzi

25 gün çok erken. Ödemden kaynaklı olabilir, masaj verdiyse doktorunuz ihmal etmeyin.

Panik yapmayın derim.. Benim 1.ay kontrolüm de Dr, kemik yaylanması olmuş diyip düzeltmemiz gerekiyor şimdi onu dedi🙈 sonra asistanı elimi tuttu.. Anladım tabi başıma geleceği,, Bi sağdan Bi soldan baskı ile indirdi kemiği böyle bir acı yok, çığlık çığlığa bağırdım.. Yani ben farketmemiştim zaten o Dr bakışı ile farketmiş.. Şimdi bir sorun yok çok şükür.. Bide ilk haftalar şişlik çok, yanıltabilir

Kemik yaylanmasını ilk defa duydum inşallah öyle bir şey değildir şişlik diye umuyorum 🙏🏻🙏🏻

Korkarım benim burnumdaki gibi mandal burun durumu var. Kanatlar çok çökük. Allah yardımcımız olsun. Bu doktorların da yatacak yeri yok

Back
X