Ameliyat sonrasi burun içi dikiş yerlerinin çok kuru olması

dbaran40

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
19
5
16
50
Merhaba kızlar,

oğlum iki hafta önce ameliyat oldu istanbul da, ateli tam bir hafta sonra alındı ve kendisi almanya ya döndü, kendisine sırf nasorinse tuzlu burun temizliği yapması için verildi ve şimdi burun icindeki dikis yerlerine baktigimizda cok kuru siyahsi gözüküyor, yani kan kurumus gibi bir durum. Bazi sitelerde krem falan kullaniliyormus diye okudum ama bunu onun doktoru neden önermedi sizce? Bu normalmidir?

Ve biz ameliyat sonrasi cekilen resime baktigimizda burnu cok güzel ve düz duruyo, su an ki durumla hic alakasi yok ve bu onu endiselendiriyo, siz de belirli süre sonra tam ameliyat sonrasi gibi burnunuz oturdu mu?

Şu an henüz ödemler olduğu için ameliyathanede çekilen resime göre farklı görünür. Açık teknik ameliyat olduğu icin burun ucunda bulunan ödemler 6 ay ile 1 yıl arasında inecektir. Burun icindeki dikişlerin kuruması da sorun yaratmaz bir süre sonra normale dönecektir. Normalde bazı doktorlar bu kuruluklar için oksijenli suyla yumuşatıp serum fizyolojik sıvı ile yıkayıp burun nemlendirici merhem verebiliyor. Ama sizin icin en dogru çözümü ameliyatı gerçekleştiren doktor sunacaktır. Ona da danışmanızı öneririm.

Cok teşekkürler bizi rahatlattınız biraz, burun ama gerçekten ameliyat sonrasi olan haline gelme yüzdesi ne kadar sizce?

Ameliyat sonrasi odemler olusur burnu harika olmus odemden herkesin epeyce sismekte duzelicek iciniz rahat olsun cok kuruysa kulak cubuguyla bepantol bepanten hametan kullanilabilir ben oyle yaptim ya da nazalnem yagli bir spreydir o da iyi ben bunlari soyledim siz muadillerini baska bir marka da alabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…