Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba güzel yorumun için çok teşekkür ederimMerhaba canım burnun hiç şiş görünmüyor benim 4 ay oluyor bildiğin balon gibi burnunda sende çok güzelsin maşallah hiç takma kafana![]()
inceleme olayını hiç deme tüm hayatım boyunca burnuma bu kadar çok bakmamıştımMerhaba güzel yorumun için çok teşekkür ederimSanırım ben biraz abartiyorum insan ameliyat olunca ne çok inceliyormus megersem:)))
Sen memnun musun burnunundan aramızda 1 ay var:)
Aynen yaa bende valla ilk kez bu kadar cok inceliyorum:)))) İnşallah en yakın zamanda iner ödemlerimizzinceleme olayını hiç deme tüm hayatım boyunca burnuma bu kadar çok bakmamıştımmemnunmuyum dersen nefes açısından ve alttan burun deliklerimin görüntüsünden memnunum büyük bir burnum vardı ve boydan küçüldü fakat önden ve çaprazdan balon gibi öncekinden çok daha kalın ve şiş bir burnum var benim burnum senin şu anki haline 1 yıl sonra gelirse öpüp başıma koycam
![]()
inşallah incelir canım bekleyip göreceğizAynen yaa bende valla ilk kez bu kadar cok inceliyorum:)))) İnşallah en yakın zamanda iner ödemlerimizz
Benımde kalınlaştı baya eskisine oranla kısa ve kalın ancak bir yerde okumustum burundaki kemer alınınca burun otomatık olarak biraz kalınlasıyormusne kadar dogru bılemyrm
Teşekkür ederim :)) canım hiç canını sıkma çünkü çok degiscek burnunun. Bak ben 11. Günümle bugünumun fotolarıni koyuyorum:)burnunuz cok guzel olmuş , bende daha yeni ameliyat oldum 11 gun oldu burnumun ucu cok şiş. benimde önceki burnum ince duruyodu şimdi boyle olmasindan cok mutsuzum. 1 ayin dolmasini bekliyorum belki hafifler diye![]()
Yandan da bu şekilde duruyor. İlk fotoda iki haftalık falandi. Diğeri ise 2 buçuk ayburnunuz cok guzel olmuş , bende daha yeni ameliyat oldum 11 gun oldu burnumun ucu cok şiş. benimde önceki burnum ince duruyodu şimdi boyle olmasindan cok mutsuzum. 1 ayin dolmasini bekliyorum belki hafifler diye![]()
Çok teşekkür ederim,böyle güzel yorumlar içimi ferahlatıyorBurnunuz güzel olmuş çok yakışmış size. Benim eski burnum ve yeni burnumun aynısı resimler :) önden bakınca kalınlaşma var evet ama bence eski burun gibi ince olsa bu kadar güzel durmazdı. Bide ben şişlik göremedim belki resimde çıkmamıştır ama şöyle söyliyim benim burun ucumun sol tarafında şişlik var hafif 1 yılı geçmesine rağmen inmedi kalıcı sanırım ama böylede güzel absürt durmuyo takılmıyorum o yüzden. Sizinki iner inşallah ama tekrar söylüyorum çok hoş olmuş :)
Merhaba burnunuz şuan nasıl bende Talha tanyelini düşünüyorum ameliyat içinMerhaba, ameliyat olalı 80 gün oldu. Yani neredeyse 3. Ayımdayım. Genel olarak memnunum ancak burun ucum biraz kalın deriliymiş ve orası biraz şiş duruyor. Tecrübeli arkadaşlar, o şiş iner mi burun ucum zariflesirmi yoksa böyle kalır mı? 6. Aya kadar bekleyin diyorlar ancak arada panik oluyorum böyle kalcak diye. Bı de önceki burnum kemerli,uzun ve eğriyi ama karşıdan bakıldığında inceydi. Sanki biraz kalınlaştı gibi şimdi.
Merak ettiğim 3 .Ay ve 6 .Ay arasında ne gibi bir fark oluyor ? İncek mi bu sisler? Şuan karşıdan bakıldığında böyle duruyor