ameliyat sonrası burun ucu şişliği

miniktvsn

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2016
67
28
88
32
Estetik olalı 3 ay kadar oldu ama önden bakınca ucu düşük gibi duruyor soldan bakınca da öyle ama sağdan gayet gibi. Burun ucum ve burnun yanaklarla birleştiği yerlerim çok şiş. Bu şişler ne zaman iner daha ne kadar avatar gibi dolanıcam. Bide burun ucu şişliğim inince düzelir mi sizce bu durum teşekkür ederim

Ben de 12 gun once oldum. Bekliyorum sert şiş. Umarim geçer bir an önce

geçer arkadaşlar benim de ilk ameliyatimda öyleydi şükür geçti fakat tumsek kaldı revizyon oldum şimdi de orda şişlik var

Burun şişliği tam olarak ne zaman geçiyor. Benim 1.5 ay oldu hala çok büyük geliyor bana

İlk bir ayda bayağı iniyor sonra daha yavaş ne kadar işlem yapıldığına hastanın cikt yapısına (ince-kalın deri) göre değişiyor

ben kalın deriliyim 4. ayım hala cok şiş ve burnum ilk zamanlar daha iyiydi simdi git gide sekli gariplesti. Ya eşit inmeyen sisliklerden dolayı boyle yada kalın derili burunların kaderi boyle

burun ucu , şişliğin en son indiği yer... hele kalın derililer 1 sene beklesin güzel sonuç için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…