Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Fotoğrafı varmı problemli halinin acababende aynı şikayeti yaşadım ve doktor geçen perşembe lokalle operasyon yapti şuan alçıdan fena gözükmüyor burnum.
O burun ucu dikişini her doktor koymuyor diye biliyorum benim doktorum koydu ama çoğu arkadaşımda yok o dikişler olanda da alındığında çok çok az miktarda düşüyor evetMerhaba arkadaşlar, burun ucu lokalle bir şekilde iner mi de acaba? Burada bir kere ‘burun ucunda dikişler varmış, onlar alındığında burun ucu düşüyormuş.’ Diye bir yorum okumuştum. Yoksa burun ucu indirmek yalnızca ameliyatla mı mümkün? Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
Bu nasıl oluyor dikiş gözüküyor mu yoksa içte miO burun ucu dikişini her doktor koymuyor diye biliyorum benim doktorum koydu ama çoğu arkadaşımda yok o dikişler olanda da alındığında çok çok az miktarda düşüyor evet
Dikiş içte üst köşelerde dokununca ele geliyor baya kalın bi dikişBu nasıl oluyor dikiş gözüküyor mu yoksa içte mi