Ameliyat sonrası burun ucuna 2. Müdahale olan varmı kızlar aciiiiil

kayaays

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2020
29
7
86
27
O kadar mutsuzum ki 7. Ayımdayım burnumun ucu indi doktorum lokal anesteziyle halladeriz dedi ama endişeliyim benim gibi olan varmı 🙁

bende aynı şikayeti yaşadım ve doktor geçen perşembe lokalle operasyon yapti şuan alçıdan fena gözükmüyor burnum.

Merhaba arkadaşlar, burun ucu lokalle bir şekilde iner mi de acaba? Burada bir kere ‘burun ucunda dikişler varmış, onlar alındığında burun ucu düşüyormuş.’ Diye bir yorum okumuştum. Yoksa burun ucu indirmek yalnızca ameliyatla mı mümkün? Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, burun ucu lokalle bir şekilde iner mi de acaba? Burada bir kere ‘burun ucunda dikişler varmış, onlar alındığında burun ucu düşüyormuş.’ Diye bir yorum okumuştum. Yoksa burun ucu indirmek yalnızca ameliyatla mı mümkün? Bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
O burun ucu dikişini her doktor koymuyor diye biliyorum benim doktorum koydu ama çoğu arkadaşımda yok o dikişler olanda da alındığında çok çok az miktarda düşüyor evet

Çok teşekkürler ilgin için. 🌸 İnşallah benimkine de koymuştur doktor. Deli gibi sürekli ucunu aşağıya doğru ittiriyorum ne kadar tehlikeli olduğunun ve başka sorunlar da doğurabileceğinin farkında olduğum halde... Burun ameliyatı olmadan çok geniş düşünsün herkes bence, ameliyatın beden olarak külfeti kolay atlatılıyor yalnız psikolojik boyutu çok fazla zor. Tekrar tekrar düşünülmesi gerek bir durum. ‘Gerçekten istiyor muyum acaba’ diye sormalı insan kendine. Bir de ben kemer yerine dolgu yaptırmak istiyorum eskiden de cok kemerim yoktu en azından biraz dolgu yaptırsam eskisine biraz daha benzer diye. Aranızda kavis’e alışamayıp, burun sırtına dolgu yaptırmış olan var mı arkadaşlar?

O burun ucu dikişini her doktor koymuyor diye biliyorum benim doktorum koydu ama çoğu arkadaşımda yok o dikişler olanda da alındığında çok çok az miktarda düşüyor evet
Bu nasıl oluyor dikiş gözüküyor mu yoksa içte mi

Benim dikişler alınırken bu kalmış diye ben kendim aldım ama bir ay sonra çıktı ortaya biliyor musun ve baya sallanıyordu

Sadece ipini aldim koku duruyordur

Merhaba, yorumunuzu şimdi görüyorum kusura bakmayın. İlk başta benim de ucunda dikişler vardı, onlar düştü. Bu dikişler burun ucunda hep duruyor mu, içerde? Bir kız, burun ucumun kalkıldığından memnun değildim doktor ucundaki dikişleri aldı ve biraz düştü burnum, demişti. Merak ettiğim, bu müdahale ilk aylarda mı yapılıyor sadece yoksa her zaman mümkün olan bir şey mi?

Back
X