Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Valla yüz temizleme jeli peeling siyah nokta bandı ve maske yapıyorum ama azalıp sonra birden kabarıyor benim 2.5 ay olacak kafayı yicem işe yarayan yöntemi olan yazsın sürekli cilt temizliğini yapıyorum
Dr bu onerilerin hicbirini faydali bulmadi ve dediki baticon sur ve yat kurusun sivilceler bende denedim iyi geldi simdilik ve gazli bezle tonik suruyorum peeling gibi
Ben sadece dalin bebe şampuanı sürüyorum burnuma yıkamak için. Dr önerdi. Maske peeling yapma tonik vs erken dedi 3. Haftam . Burun üstü pütür pütür. Çenemde alnımda sivilce çıktı bekliyorum gitsinler diye kimyasal bişey sürmek istemiyorum suratıma şimdiden
bi de benim gozlerimin arasi nasi anlatsam burun kökü derler ya acayipp sis ve yuzume manasiz bi anlam katiyor size de oldu mu boyle? yandan guzel önden burun koku cokkkkk sis
bi de benim gozlerimin arasi nasi anlatsam burun kökü derler ya acayipp sis ve yuzume manasiz bi anlam katiyor size de oldu mu boyle? yandan guzel önden burun koku cokkkkk sis