ameliyat sonrası dudak ve burun arası mesafe ve burun ucu hakkında bilgi

kinyasiva

Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2013
5
0
6
İzmir
arkadaşlar ben ameliyat olalı 4 gün oluyo burnumun ucu bildiğiniz top gibi ve dudakla burun arası mesafe bana baya uzunmuş gibi geliyo hatta bence uzun üst dudağımda böyle ölü gibi oynamadan duruyo :( şişliklerim çok var morluklarımın rengi açılmaya başladı henüz bi kremde kullanmadım ama yarın kayısı çekirdeği yağı alıcam.ben ameliyat sonrası için çok bilgilendirilmedim doktorum tarafından ondan baya morallerim bozukdu 3 gündür evde ağlıyorum.şimdilik sadece tamponum çıktı,atelim salı günü alıncak.sizce o ara iner mi? burnumun ucu kocaman top yüzüme kocaman gözüküyo o da düzelir değil mi? :(

Eklentiler

• $IMG_3424.webp
    $IMG_3424.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 9.157
  • $IMG_3438.webp
    $IMG_3438.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 6.213
  • $IMG_3436.webp
    $IMG_3436.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 23.621
canım öncelikle geçmiş olsun ameliyat sonrasında burun ucunda şişlik oluyomuş zaten en az bir ay geçtikten sonra şekli belirginleşir hem daha görmeden neden ağlıyosun anlamadım şuan hiçbişeybelli değil daha umarım alçın çıktığında içine siner... :)

canım öncelikle geçmiş olsun ameliyat sonrasında burun ucunda şişlik oluyomuş zaten en az bir ay geçtikten sonra şekli belirginleşir hem daha görmeden neden ağlıyosun anlamadım şuan hiçbişeybelli değil daha umarım alçın çıktığında içine siner... :)

çok teşekkür ederim işte o aradaki mesafe beni çok gerdi ağla ağla öldüm bana benzemiyo hiç böyle de kalırsa çok pişman olcam ben

çok teşekkür ederim işte o aradaki mesafe beni çok gerdi ağla ağla öldüm bana benzemiyo hiç böyle de kalırsa çok pişman olcam ben

bişey değil canım... ilk zamanlar daha kalkık oluyomuş daha incek o burun ucu düşcek zamanla şimdilik üzülmek için çok erken...

arkadaşlar ben ameliyat olalı 4 gün oluyo burnumun ucu bildiğiniz top gibi ve dudakla burun arası mesafe bana baya uzunmuş gibi geliyo hatta bence uzun üst dudağımda böyle ölü gibi oynamadan duruyo :( şişliklerim çok var morluklarımın rengi açılmaya başladı henüz bi kremde kullanmadım ama yarın kayısı çekirdeği yağı alıcam.ben ameliyat sonrası için çok bilgilendirilmedim doktorum tarafından ondan baya morallerim bozukdu 3 gündür evde ağlıyorum.şimdilik sadece tamponum çıktı,atelim salı günü alıncak.sizce o ara iner mi? burnumun ucu kocaman top yüzüme kocaman gözüküyo o da düzelir değil mi? :(

sakinol canım bende yeni ameliyat oldum bugün 8.günüm aynen seninki gibi korkma düzelir zamanla rahat olmak gerek öyle hemen ağlamak olmaz ayıp amaa:))

canımm eski burun fotolarına bakabilirmiyim acaba??burnunun ucunun yapısı nasıldı önceden?

ondan moralim bozuk zaten :( eskisi güzeldi bi tek kemer vardı işte :/ neyse inşallah iner domuz burnu gibi kalmaz

Yok yok hiç panik yapma zamanla inecek hepsi sadece biraz sabir. Benım iki ayım bitti üçüncü ayın içindeyim hergün değişim oluyor yavaş yavaş...

bende cumartesi günü ameliyat oldum tam konu acacaktim senin konunu gördüm suan burunlarimiz ayni :(
ne idim ne oldum resmen benimde hafif bir kemerim vardi ama suan kocamannn bir burun ucum ve deliklerim var
halbuki benim burnum ince, burun deliklerimde ince uzundu :( .... gecerr demi seninki az cok indimi

bende şuan aynı durumu yaşıyorum ama sabretmem gerekicek şeklini alması için :(

Merhaba canım ameliyat olalı 9 ay falan olmuş umarım istediğin buruna sahip olmuşsundur benimde suan kalkık duruyo 2 hafta oldu biraz bilgi verebilirsen benim de içim çok rahatlıyacak. =/

Bende ayni seyi yasadim burun sis oldugundan bir miktar yukari dogru toparlaniyor. Burun ucu sisliklerinin inmesi ve burnun oturmasi zaman aliyor. Benim 1 yili buldu oturmasi burnumun ucu top gibi kalacak sandim. Simdi incecik.

Merhabalar ben de 2 ay once ameliyat oldum. Daha yeni yeni burnum oturmaya basladi. Ama hala tam oturmadi. Ama beni en cok rahatsiz eden burnumla ust dudagim arasindaki mesafe cok uzun geliyo. O duzelicek mi? Ne kadar sure sonra o mesafe kisalip eski halini alir? Cok moralimi bozuyo bu mesafe :(( ayni seyi yasayan var mi??

Merhabalar ben de 2 ay once ameliyat oldum. Daha yeni yeni burnum oturmaya basladi. Ama hala tam oturmadi. Ama beni en cok rahatsiz eden burnumla ust dudagim arasindaki mesafe cok uzun geliyo. O duzelicek mi? Ne kadar sure sonra o mesafe kisalip eski halini alir? Cok moralimi bozuyo bu mesafe :(( ayni seyi yasayan var mi??

bana göre bu sorunu yaşamamızın iki nedeni var canım. birincisi önceden düşük olan burun kaldırılınca burun dudak mesafesi ortaya çıkıyor. ikinisi burun şiş oldugu için aradaki mesafe de üst dudak sınırına kadar geriliyor. benim şimdi yedi ayım bitti çok şükür. bu şikayet ettiğimiz durumda zamanla çok azalıyor. burun kalkıklığı zamanla iniyor şişliklerde geçiyor daha normal oluyor merak etme canım.

Canm üst dudak genelde şiş oluo. Bnm 3. Ayın hala birazcık şiş. Burun ucundada olusuo şişlik. Geçer dıye düşünüyorum. Merak etme

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 20 gun oldu ve burun ucun cok kalkik ve cok sert. Offf cok pismanim.
birde ustu dumduz duruyor. Hic kavis yok ama ucu kalkik. Oyle olunca da garip bir burun sekli olustu. Sanki ustunun sisi inmis ve kavissizmis gibi geliyor. Cunku uzeri sert burnumun. Kemige degiyor gibiyim. Kac gundur agliyorum

Back
X