ameliyat sonrası dudak ve burun arası mesafe ve burun ucu hakkında bilgi

arkadaşlar ben ameliyat olalı 4 gün oluyo burnumun ucu bildiğiniz top gibi ve dudakla burun arası mesafe bana baya uzunmuş gibi geliyo hatta bence uzun üst dudağımda böyle ölü gibi oynamadan duruyo :( şişliklerim çok var morluklarımın rengi açılmaya başladı henüz bi kremde kullanmadım ama yarın kayısı çekirdeği yağı alıcam.ben ameliyat sonrası için çok bilgilendirilmedim doktorum tarafından ondan baya morallerim bozukdu 3 gündür evde ağlıyorum.şimdilik sadece tamponum çıktı,atelim salı günü alıncak.sizce o ara iner mi? burnumun ucu kocaman top yüzüme kocaman gözüküyo o da düzelir değil mi? :(

tatlım benim de 4.günüm bugün..aynı durumu bende yaşıyorum...üst dudağım yok oldu resmen ve gerginlikte gülemiyorum bile...üst dişlerimi göremiyorum...burun ile dudağımın arası çekilmiş uzamış gibi gergin....

ama benim 2.ameliyatım bu..hepsi geçiyor merak etme...sdce eskisi gibi gülmen biraz uzun sürüyor o kadar..ve burun ucu aşağıya iniyor zamanla...hatta inmeseydi diyeceksin belki de :))
o yüzden sakın ağlama sinirini bozma....
yükselmek için önce düşüşe geçmek gerekir..önce çirkinliğin dibine vurup sonra güzelliğin sefasını süreceğiz..
:)))):1:
geçmiş olsun herkese..

arkadaşlar ben ameliyat olalı 4 gün oluyo burnumun ucu bildiğiniz top gibi ve dudakla burun arası mesafe bana baya uzunmuş gibi geliyo hatta bence uzun üst dudağımda böyle ölü gibi oynamadan duruyo :( şişliklerim çok var morluklarımın rengi açılmaya başladı henüz bi kremde kullanmadım ama yarın kayısı çekirdeği yağı alıcam.ben ameliyat sonrası için çok bilgilendirilmedim doktorum tarafından ondan baya morallerim bozukdu 3 gündür evde ağlıyorum.şimdilik sadece tamponum çıktı,atelim salı günü alıncak.sizce o ara iner mi? burnumun ucu kocaman top yüzüme kocaman gözüküyo o da düzelir değil mi? :(

Bugün ameliyatımın 5. günü. Dudak burun arası mesafe çoook uzun :43: Senin geçti mi, şu an nasıl, ne kadar zamanda geçiyor?

üzülme ilk başta benim de öyle geliyodu hatta çok havada dudak burun mesafesi çok olmuş falan diyenler de olmuştu ama sonra doğallaşıyo merak etme. ;)

İnşallah. Ama bu domuzcuk halle bi süre gezilcek mecbur :( Güçlü bir psikoloji istiyor bu burun ameliyatı. Önce şişlik morluk geçsin,nefes alabileyim diye bekle, sonra şekli otursun diye bekle of:25:

Benim ameliyatimin4. Gunu burnum cok kalkik nerdeyse doksan derceyle tutturulmus gibi ne kadar iniyor burun uclari? Ve kac ay sonra?

İnşallah. Ama bu domuzcuk halle bi süre gezilcek mecbur :KK43: Güçlü bir psikoloji istiyor bu burun ameliyatı. Önce şişlik morluk geçsin,nefes alabileyim diye bekle, sonra şekli otursun diye bekle of:KK25:

Benim de burun ucum çok şiş 9. Günüm şu an sizin baya zaman geçmiş üzerinden son durumunuzu öğrenebilir miyim?

arkadaşlar ben ameliyat olalı 4 gün oluyo burnumun ucu bildiğiniz top gibi ve dudakla burun arası mesafe bana baya uzunmuş gibi geliyo hatta bence uzun üst dudağımda böyle ölü 8gibi oynamadan duruyo :KK43: şişliklerim çok var morluklarımın rengi açılmaya başladı henüz bi kremde kullanmadım ama yarın kayısı çekirdeği yağı alıcam.ben ameliyat sonrası için çok bilgilendirilmedim doktorum tarafından ondan baya morallerim bozukdu 3 gündür evde ağlıyorum.şimdilik sadece tamponum çıktı,atelim salı günü alıncak.sizce o ara iner mi? burnumun ucu kocaman top yüzüme kocaman gözüküyo o da düzelir değil mi? :KK43:

bende cumartesi günü ameliyat oldum tam konu acacaktim senin konunu gördüm suan burunlarimiz ayni :KK43:
ne idim ne oldum resmen benimde hafif bir kemerim vardi ama suan kocamannn bir burun ucum ve deliklerim var
halbuki benim burnum ince, burun deliklerimde ince uzundu :KK43: .... gecerr demi seninki az cok indimi
Kizlar suanda aybu durumdayim.. s8zinkilerin uzerinden baya bi yil gecmis.son durumunuz nedir.? Illaki duzelmistir de.. kacinci ayda duzeldi

canım öncelikle geçmiş olsun ameliyat sonrasında burun ucunda şişlik oluyomuş zaten en az bir ay geçtikten sonra şekli belirginleşir hem daha görmeden neden ağlıyosun anlamadım şuan hiçbişeybelli değil daha umarım alçın çıktığında içine siner... :)

Yarın tamponlarimi çıkartmaya gidicem ama canımı sıkan bir durum var. Burun ameliyatımı düz şekilde yaptırdım ucunu kaldırmarım yinede burun ucun daha havada duruyo o belki zaman içinde iner ama burun deliklerini ayıran septum karşıdan bakıldıgında direk gözüküyor. Ordan et aldı ve simdi daha aşağı şekilde duruyor. Bu şişlikten kaynaklı mı ve zamanla oturunca daha düzgün durur mu ? Çok canımı sıkıyor lütfen biri bilgilendirsin

Yarın tamponlarimi çıkartmaya gidicem ama canımı sıkan bir durum var. Burun ameliyatımı düz şekilde yaptırdım ucunu kaldırmarım yinede burun ucun daha havada duruyo o belki zaman içinde iner ama burun deliklerini ayıran septum karşıdan bakıldıgında direk gözüküyor. Ordan et aldı ve simdi daha aşağı şekilde duruyor. Bu şişlikten kaynaklı mı ve zamanla oturunca daha düzgün durur mu ? Çok canımı sıkıyor lütfen biri bilgilendirsin
Cnm ben de 7 temmuzda oldum benşmde çok kalkık duruyodu alçı ve tamponlar alınınca bir mıktar normale dönüyo ayrıca en son inen burun ucu diyo amelşyat olanlar kavis meselesıne gelınce henuz çok ödemli burnatımız zamana ihtiyacımız var ilk 3 ay zaten ödemlerin %80 iniyomuş aşa yukarı beklemekten başka çaremşz yok

Back
X