Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar bugun tamponum alındı ilk 3 günkü gibi burun ucuma bandaj yapmadı doktor burun ucumdaki kesi ve dikiş ortada yani. enfeksiyon çok moda bu sıra haberlerde. sizinde doktorunuz böyle mi yaptı cok korkuyorum suan .s
kızlar bugun tamponum alındı ilk 3 günkü gibi burun ucuma bandaj yapmadı doktor burun ucumdaki kesi ve dikiş ortada yani. enfeksiyon çok moda bu sıra haberlerde. sizinde doktorunuz böyle mi yaptı cok korkuyorum suan .s
tampn ve alci alnir bandaj yapilir oda hem darbe icin hem odemi cbuk indirsin diye krem veriyolar gerek li hastalara dikis ustne suruysn grek li grmuyosa vrmyo zaten bukadar
tampn ve alci alnir bandaj yapilir oda hem darbe icin hem odemi cbuk indirsin diye krem veriyolar gerek li hastalara dikis ustne suruysn grek li grmuyosa vrmyo zaten bukadar
yanlış anlattım oyle bandaj degil. ameliyat sonrası akan kanı tutsun diye sargı bezini bantla tutturdular tamponlar aındıktan sona doktor bi daha takmadı bnada takma dedi akan anı kendim siliyorum şimdi
1 deliğim hiç bir sey gelmiyor. diğerinden kanlı sümük var orda duruyor acır diye almıyorumda.kanlı sümüğün olduğu yerden acık pembe kan geliyor ara ara