Ameliyat Sonrası Göz Çevresi Morlukları

unfriendly

Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2014
92
22
13
Ameliyat olalım bir yıldan fazla oldu ama ne yazık ki göz çevremdeki morluklar bir türlü geçmedi. Kapatmadan dışarıya çıkamıyorum sanki dayak yemişte gözünde yeşilliği kalmış gibi bir halim var. Ne yapmam lazım? Bir kaç kapatıcı denedim ama iyi kapatmıyor ne tavsiye edersiniz kızlar sizler neler kullanıyorsunuz?:KK61:

Ameliyat olalım bir yıldan fazla oldu ama ne yazık ki göz çevremdeki morluklar bir türlü geçmedi. Kapatmadan dışarıya çıkamıyorum sanki dayak yemişte gözünde yeşilliği kalmış gibi bir halim var. Ne yapmam lazım? Bir kaç kapatıcı denedim ama iyi kapatmıyor ne tavsiye edersiniz kızlar sizler neler kullanıyorsunuz?:KK61:
Slm geçmiş olsun bu sorunuza alakalı bugün konuştuk cuma günü ameliyat olcam bende nasip olursa
Ameliyat öncesi ve sonrası neler yapılmalı bunları n Arasında Güneş ışınları kalıcı morluğa neden oluyormuş ameliyat sonrası anlık bile olsa dışarı çıkılacaksa 50 foktör Güneş kremi sürmek gerekiyormuş

Normalde de göz çevrende var mıydı morluk?

Merhaba ben de yakın vakitte ameliyat olacağım ama çok kuvvetli kapatıcı olarak size NARS - Radiant Creamy Concealer veya Estee Lauder - Double Wear kapatıcı önerebilirim :)
Instagram: Kozmooneri

Back
X