Benim eski halime göre çok sorunlarım var ama sanırım günden güne çok değişiyor artık biraz daha beğeniyorum kendimi doktor da 6ay bekle demişti zaten. Benim dişlerim hiç görünmüyordu (eskiden damağım görünürdü gülerken) şimdi aynı seviyeye geldi sayılır ama yine de gülerken sanırsam yanaklarım şiş olduğu için ve ust dudağım hala tam iyileşmediği için kötü görünüyor. Ayrıca yanaklarım şiş olduğu için gözlerim de garip , sanki sağ gözüm daha yukarıda gibi, bir de benim kemerim vardı ama tanecik kadardı bizde doktorla onu almama kararı verdik ama şuan normal halinden 3-4 kat daha büyük ve çok görünüyor. Kesinlikle eskisine göre çok farklı mimiklerim var ama özellikle sabah kalktığımda ödemli çok fena görünüyor

ama kimse bunu anlamıyor çok şükür . Temmuzda tam 6ay olucak , en azından şu yanaklarım yerine gelse.. 1yıl çirkin göründüğümü düşünerek yaşamak çok zor olur

Morluklar geçti ama sanki deri altından hala biraz görünüyor, eskisine göre daha yorgun çökmüş ama bir yandan da kilo almış gibi görünüyorum. Kemerin olduğu yerin altında da gözlatı morluğuna benzer bir morluk var ışık vurunca belli olan. Sizin de morluklarınız varsa , demekki hepimizde var

O zaman zamanla geçecektir