Ameliyat sonrası gülüş ve mimik

Tweety26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
808
14
98
Ankara
Kızlar ben ameliyat olalı 10 gün oldu ancak hala gülerken çok garip görünüyorum. Üst dişlerim tam gözükmüyor, sahte bir gülüşüm oluyor, dudaklarımla ruj sürerken yaptığımız birbirine sürtme hareketlerini yapamıyorum, mimiklerim oturmadı :(

Düzeliyor değil mi bunlar ? Ne kadar sürüyor eski gülüşün gelmesi ? Çok samimiyetsizim yahu böyle :-)

Benim üç ay oldu düzelmedi dudaklarım birleşmiyor ruj sürdüğümde gülüşümde kötü değişik oluyorum gülerken:-)

Benim 1.ayda gulusum duzelmisti.2.ayda ruj surdukten sonraki dudak birlestirme hareketini yapabiliyordum.kapali ameliyat oldum bu arada.bunyeye gore degisiyor bence kesin duzelir ama

Gerçekten günden güne değişim farkediliyo bikaç gün öncesine kadar gülerken üst dişlerim pek gözükmüyoken yavaştan açılmaya başladı eski halime benzemeye başladım

5.ayımdayım hala üst dudağım şiş ve çekiyormuş gibi bir his var. Ayrıca bakışlarım ve gülüşüm de tam eski haline dönmedi :( beklemekteyim günden güne düzeliyor sanırım ama üst dudak şişliği ve hissizliği çok rahatsız edici, bu kadar uzun süre aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?

5.ayımdayım hala üst dudağım şiş ve çekiyormuş gibi bir his var. Ayrıca bakışlarım ve gülüşüm de tam eski haline dönmedi :( beklemekteyim günden güne düzeliyor sanırım ama üst dudak şişliği ve hissizliği çok rahatsız edici, bu kadar uzun süre aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba?

ben 3. aydayım aynı sorunlar var :( beslenmeye d dikkat etmemiz lazımmış ama edemiyorum ben şeker tuz yiyorum :(
bu arada burun delikleriniz nasıl

ben 3. aydayım aynı sorunlar var :KK43: beslenmeye d dikkat etmemiz lazımmış ama edemiyorum ben şeker tuz yiyorum :KK43:
bu arada burun delikleriniz nasıl
Ben zaten tuzlu şekerli beslenmiyorum , burun deliklerimde de sorun yok ama sanırım burun deliklerin etrafı şiş olduğu için tam istediğim gibi değiller, zamanla daha iyi olur diye umut ediyorum

Ben zaten tuzlu şekerli beslenmiyorum , burun deliklerimde de sorun yok ama sanırım burun deliklerin etrafı şiş olduğu için tam istediğim gibi değiller, zamanla daha iyi olur diye umut ediyorum

ödemlerimiz iner inşallah da eskisi gibi burun deliklerimize kavuşuruz

Sizin kaç ay olmuştu, bir de sizde üst dudağınızda bir çekme hissediyor musun benim gibi
hissediyorum elbette. dişlerimin tamamı gözükürdü o kayboldu :((( 4. aya gireceğim bir hafta sonra

sizin ne kadar oldu tam olarak?
gözleriniz nasıl, eskisi gibi mi?
morluklarınız tamamen geçti mi yoksa gözaltınızda biraz kaldı mı

hissediyorum elbette. dişlerimin tamamı gözükürdü o kayboldu :KK43:(( 4. aya gireceğim bir hafta sonra

sizin ne kadar oldu tam olarak?
gözleriniz nasıl, eskisi gibi mi?
morluklarınız tamamen geçti mi yoksa gözaltınızda biraz kaldı mı
Benim eski halime göre çok sorunlarım var ama sanırım günden güne çok değişiyor artık biraz daha beğeniyorum kendimi doktor da 6ay bekle demişti zaten. Benim dişlerim hiç görünmüyordu (eskiden damağım görünürdü gülerken) şimdi aynı seviyeye geldi sayılır ama yine de gülerken sanırsam yanaklarım şiş olduğu için ve ust dudağım hala tam iyileşmediği için kötü görünüyor. Ayrıca yanaklarım şiş olduğu için gözlerim de garip , sanki sağ gözüm daha yukarıda gibi, bir de benim kemerim vardı ama tanecik kadardı bizde doktorla onu almama kararı verdik ama şuan normal halinden 3-4 kat daha büyük ve çok görünüyor. Kesinlikle eskisine göre çok farklı mimiklerim var ama özellikle sabah kalktığımda ödemli çok fena görünüyor 😅 ama kimse bunu anlamıyor çok şükür . Temmuzda tam 6ay olucak , en azından şu yanaklarım yerine gelse.. 1yıl çirkin göründüğümü düşünerek yaşamak çok zor olur :(
Morluklar geçti ama sanki deri altından hala biraz görünüyor, eskisine göre daha yorgun çökmüş ama bir yandan da kilo almış gibi görünüyorum. Kemerin olduğu yerin altında da gözlatı morluğuna benzer bir morluk var ışık vurunca belli olan. Sizin de morluklarınız varsa , demekki hepimizde var 🙏🏻 O zaman zamanla geçecektir

Benim eski halime göre çok sorunlarım var ama sanırım günden güne çok değişiyor artık biraz daha beğeniyorum kendimi doktor da 6ay bekle demişti zaten. Benim dişlerim hiç görünmüyordu (eskiden damağım görünürdü gülerken) şimdi aynı seviyeye geldi sayılır ama yine de gülerken sanırsam yanaklarım şiş olduğu için ve ust dudağım hala tam iyileşmediği için kötü görünüyor. Ayrıca yanaklarım şiş olduğu için gözlerim de garip , sanki sağ gözüm daha yukarıda gibi, bir de benim kemerim vardı ama tanecik kadardı bizde doktorla onu almama kararı verdik ama şuan normal halinden 3-4 kat daha büyük ve çok görünüyor. Kesinlikle eskisine göre çok farklı mimiklerim var ama özellikle sabah kalktığımda ödemli çok fena görünüyor 😅 ama kimse bunu anlamıyor çok şükür . Temmuzda tam 6ay olucak , en azından şu yanaklarım yerine gelse.. 1yıl çirkin göründüğümü düşünerek yaşamak çok zor olur :KK43:
Morluklar geçti ama sanki deri altından hala biraz görünüyor, eskisine göre daha yorgun çökmüş ama bir yandan da kilo almış gibi görünüyorum. Kemerin olduğu yerin altında da gözlatı morluğuna benzer bir morluk var ışık vurunca belli olan. Sizin de morluklarınız varsa , demekki hepimizde var 🙏🏻 O zaman zamanla geçecektir

evet aynı şekilde ben de kilo almış gözüküyorum
benim de morluklar hafif hafif gözaltımda var gibi
benim de gözler sanki uzaklaştı
burun kökünüz yani iki göz aranız nasıl?
valla ben 6. ayda bi burun kemeri dolgusu yaptıracağım hiç kavisi istememe rağmen zaman geçtikçe kavisleniyor
orayı doldurtup yükselteceğim ve burnum kalkık benim onun inmesini bekliyorum bir yandan masaj yapıyorum :( aşağıya doğru

pişmanım ben çok ya

evet aynı şekilde ben de kilo almış gözüküyorum
benim de morluklar hafif hafif gözaltımda var gibi
benim de gözler sanki uzaklaştı
burun kökünüz yani iki göz aranız nasıl?
valla ben 6. ayda bi burun kemeri dolgusu yaptıracağım hiç kavisi istememe rağmen zaman geçtikçe kavisleniyor
orayı doldurtup yükselteceğim ve burnum kalkık benim onun inmesini bekliyorum bir yandan masaj yapıyorum :KK43: aşağıya doğru

pişmanım ben çok ya
Valla bende pişman oldum açıkçası yaşadığım psikolojiye değmezmiş, baştan bilseydim hiç girmezdim bu topa. Göz aram sanırım iyi bilmiyorum ona hiç dikkat etmedim hep kemerime ve gülüşüme odaklandım ama tabi eskiden burun sırtının duruşu ve gelen gölgeler daha güzeldi şuan sanırım burun sırtı hala şiş dediğiniz gibi belki gözler o yüzden garip görünüyor ama beni rahatsız etmiyor aradaki mesafe sanırım o kadar

Benim eski halime göre çok sorunlarım var ama sanırım günden güne çok değişiyor artık biraz daha beğeniyorum kendimi doktor da 6ay bekle demişti zaten. Benim dişlerim hiç görünmüyordu (eskiden damağım görünürdü gülerken) şimdi aynı seviyeye geldi sayılır ama yine de gülerken sanırsam yanaklarım şiş olduğu için ve ust dudağım hala tam iyileşmediği için kötü görünüyor. Ayrıca yanaklarım şiş olduğu için gözlerim de garip , sanki sağ gözüm daha yukarıda gibi, bir de benim kemerim vardı ama tanecik kadardı bizde doktorla onu almama kararı verdik ama şuan normal halinden 3-4 kat daha büyük ve çok görünüyor. Kesinlikle eskisine göre çok farklı mimiklerim var ama özellikle sabah kalktığımda ödemli çok fena görünüyor 😅 ama kimse bunu anlamıyor çok şükür . Temmuzda tam 6ay olucak , en azından şu yanaklarım yerine gelse.. 1yıl çirkin göründüğümü düşünerek yaşamak çok zor olur :KK43:
Kemerinizin gitmesini istemediniz?

Valla bende pişman oldum açıkçası yaşadığım psikolojiye değmezmiş, baştan bilseydim hiç girmezdim bu topa. Göz aram sanırım iyi bilmiyorum ona hiç dikkat etmedim hep kemerime ve gülüşüme odaklandım ama tabi eskiden burun sırtının duruşu ve gelen gölgeler daha güzeldi şuan sanırım burun sırtı hala şiş dediğiniz gibi belki gözler o yüzden garip görünüyor ama beni rahatsız etmiyor aradaki mesafe sanırım o kadar

birinci sene sonunda nasıl şekillenecek çok merak ediyorum :( sanki hep böyle gidecek gibi

Kemerinizin gitmesini istemediniz?
Ama benim öyle bir kemerim yoktu çok uzak bir noktacığım vardı, şimdi 3-4kat daha büyük oldu, böyle olucağını bilsem aldırtırdım ama doktor da inmesi lazım 6-7ay bekle demişti, inşallah iner :(

Back
X