Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır sıkmayın tabiki, aksi olsa doktor derdi. İmkanın varsa doktora sorun ama tampon çıkmadan hiç bir sprey sıkılmıyor dıye biliyorum. Biraz çekeceksiniz sıkıntı ama o kadar olur geçici bir süre deyip sabredin. Başınıza sprey vs sıkarak başka sorunlar çıkarmayın derim. Geçmiş olsunPeki kizlar cok tikandi burnum cok rahatsiz oluyorum okyonus suyu fln siksam bisey okurmu tamponlarim var
Devlette oldum esabil beye suan tamponluyken bile guzel duruyor tabi cok sisim ve gercekten zor bi ameliyatmis ama doktor cok tecrubeli 50 dk surdu ameliyatim etleri fln yaktigi halde kisa surdu ve hic agrim olmadi.1700 tl odedik 5 ay bekledm ama sonucta ayni doktor yapicak diye bekledimCnm çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur. Bende olmak istiyorum siz özelde mi oldunuz yolsa hastane de mi bildiğim kadarı ile özelde olursa erkene randevu veriyormuş birde ne kadar ücret ödedin? Çok soru sordum biliyorum fırsat bulduğunda yazarsan çok sevinirim.
Ddoktorum sikma dedi ilk gunki gibi degil alistim ya kolay olucak diyodum bianda zorlaninca panik yaptim ama atlattim cok sukur kanama degilde grip gibi bi akintiya dondu arada kanda geliyor normal degip sabrediyorimHayır sıkmayın tabiki, aksi olsa doktor derdi. İmkanın varsa doktora sorun ama tampon çıkmadan hiç bir sprey sıkılmıyor dıye biliyorum. Biraz çekeceksiniz sıkıntı ama o kadar olur geçici bir süre deyip sabredin. Başınıza sprey vs sıkarak başka sorunlar çıkarmayın derim. Geçmiş olsun
Bende de uzun süre oldu öyle akıntı grip gibiDdoktorum sikma dedi ilk gunki gibi degil alistim ya kolay olucak diyodum bianda zorlaninca panik yaptim ama atlattim cok sukur kanama degilde grip gibi bi akintiya dondu arada kanda geliyor normal degip sabrediyorim
Aynen suan sisligim hemen hemen indi tamponlarim alinda ama grip gibi surekli akiyor sari bi sivi normal mi bilemedimBende salı gunu oldun, bende acayip sislik olustu, morardi gözümün cevresi, ödem oluşmuş, bendede kanama var burnumda küçük boru gibi seyler var nefes almami sagliyi ama cok zormus ameliyat ta kamyon carpmisa döndüm
Peki sonrasinda hemen durdumu 7 gu bitti grip gibi gelip duran sarimsi bazen pembe bi akinti var5 gün boyunca kanadı hemde çok fazla