Ameliyat sonrasi kanama?

Pearlgirl

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2017
2.357
2.255
133
Kizlar dun ameliyat oldum hemsire kanaman normal boyle daha devam eder dedi ama insan bi tirsiyo ameliyat olan arkadaslar sizin kac gun surdu?

Normal benim 3.gün dahi oldu hatta ilk bir hafta yoğun değil ama sızıntı şeklinde kan gelebilirmiş normal demişti doktor.

doktor bitki çayları içme ilk zamanlar dedi kanı inceltip daha da akmasını sağlıyormuş.(morlukta yapabilir dedi) Hatta internetten araştır kanı incelten şeyleri yeme,

bol bol su iç ve protein yemeye çalış hemen iyileşsin yaralar.

Peki kizlar cok tikandi burnum cok rahatsiz oluyorum okyonus suyu fln siksam bisey okurmu tamponlarim var

Peki kizlar cok tikandi burnum cok rahatsiz oluyorum okyonus suyu fln siksam bisey okurmu tamponlarim var
Hayır sıkmayın tabiki, aksi olsa doktor derdi. İmkanın varsa doktora sorun ama tampon çıkmadan hiç bir sprey sıkılmıyor dıye biliyorum. Biraz çekeceksiniz sıkıntı ama o kadar olur geçici bir süre deyip sabredin. Başınıza sprey vs sıkarak başka sorunlar çıkarmayın derim. Geçmiş olsun

Benim bildiğim de tam tersi tamponlarım varken doktor bol bol sprey sık içerisi kurumasın tamponlar da kolay çıkar demişti. Bence sıkmalısınız içerisi kurursa daha kötü sizin açınızdan. Hem ben sprey sıktıktan sonra az da olsa nefes alabiliyordum doktorum bol bol sık diyordu ben çok bol sıkmıyordum günde 2-3 kez sıkıyordum ama doktoruma kalsa 5 kez sık diyordu günde

Cnm çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur. Bende olmak istiyorum siz özelde mi oldunuz yolsa hastane de mi bildiğim kadarı ile özelde olursa erkene randevu veriyormuş birde ne kadar ücret ödedin? Çok soru sordum biliyorum fırsat bulduğunda yazarsan çok sevinirim.

Cnm çok geçmiş olsun inşallah istediğin gibi olmuştur. Bende olmak istiyorum siz özelde mi oldunuz yolsa hastane de mi bildiğim kadarı ile özelde olursa erkene randevu veriyormuş birde ne kadar ücret ödedin? Çok soru sordum biliyorum fırsat bulduğunda yazarsan çok sevinirim.
Devlette oldum esabil beye suan tamponluyken bile guzel duruyor tabi cok sisim ve gercekten zor bi ameliyatmis ama doktor cok tecrubeli 50 dk surdu ameliyatim etleri fln yaktigi halde kisa surdu ve hic agrim olmadi.1700 tl odedik 5 ay bekledm ama sonucta ayni doktor yapicak diye bekledim

Hayır sıkmayın tabiki, aksi olsa doktor derdi. İmkanın varsa doktora sorun ama tampon çıkmadan hiç bir sprey sıkılmıyor dıye biliyorum. Biraz çekeceksiniz sıkıntı ama o kadar olur geçici bir süre deyip sabredin. Başınıza sprey vs sıkarak başka sorunlar çıkarmayın derim. Geçmiş olsun
Ddoktorum sikma dedi ilk gunki gibi degil alistim ya kolay olucak diyodum bianda zorlaninca panik yaptim ama atlattim cok sukur kanama degilde grip gibi bi akintiya dondu arada kanda geliyor normal degip sabrediyorim

Kanama bittide sanki gripmisim gibi sari su geliyor surekli.Kizlar kac gunde normal hayatinza dondunuz?

Bantlar çıktıktan sonra döndüm ben doktorum ağır spor yapma işine gücüne dönebilirsin günlük yaşantına devam dedi 2.hafta bitmişti

Bende salı gunu oldun, bende acayip sislik olustu, morardi gözümün cevresi, ödem oluşmuş, bendede kanama var burnumda küçük boru gibi seyler var nefes almami sagliyi ama cok zormus ameliyat ta kamyon carpmisa döndüm

Bende salı gunu oldun, bende acayip sislik olustu, morardi gözümün cevresi, ödem oluşmuş, bendede kanama var burnumda küçük boru gibi seyler var nefes almami sagliyi ama cok zormus ameliyat ta kamyon carpmisa döndüm
Aynen suan sisligim hemen hemen indi tamponlarim alinda ama grip gibi surekli akiyor sari bi sivi normal mi bilemedim

Back
X