Ameliyat sonrası kanama

izmirdebirgelin

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
26
17
8
39
Arkadaslar merhaba
Cok uzun zamandir takip ediyorum, ancak yazabildim.
Tam 1 hafta önce burun ameliyati oldum, ama uçta duran tamponlarim daha dün cikabildi. Kanamam azalmamisti çünkü
Dunden beri de hala bir miktar kanama devam ediyor sanki
Herkesin boyle mi oldu?
Hastanede benden sonra ameliyat olanlarin bu problemi yasamadiklarini ogrendim.

Birde sigara olayi. En erken ne zaman basladiniz?
Keske hic icmesek

Arkadaslar merhaba
Cok uzun zamandir takip ediyorum, ancak yazabildim.
Tam 1 hafta önce burun ameliyati oldum, ama uçta duran tamponlarim daha dün cikabildi. Kanamam azalmamisti çünkü
Dunden beri de hala bir miktar kanama devam ediyor sanki
Herkesin boyle mi oldu?
Hastanede benden sonra ameliyat olanlarin bu problemi yasamadiklarini ogrendim.

Birde sigara olayi. En erken ne zaman basladiniz?
Keske hic icmesek
canim benimde kanamam var hala normal galiba bugun tampnlar alinacak ve eminim bayaa kanayacak alinincada. yuzumde cok şiş bu arada senin nasil ?

canim benimde kanamam var hala normal galiba bugun tampnlar alinacak ve eminim bayaa kanayacak alinincada. yuzumde cok şiş bu arada senin nasil ?

Benim sisme ve morarma hic olmadi. Agri sizi falan da hic hissetmedim.
Sadece su sizinti halinde kanama canimi sıktı.
Tamponlar alinirken cok kanama olmadi ama
Bugn hala devam ediyo ya cok sinir bozucu.
Tam temizlenmiyoda burun deliklerimde buyumus galiba kanli kanli gozukuyo.
Gayet iyi hissetmeme ragmen disari cikamiyorum bu yuzden.

Ben tampon çıktığı gün sigara yaktım bi sıkıntım olmadı. Ama kanama hafif pembe şekilde devam edebilir. Tampon çıkana kadar benim ara ara oluyordu.

Ben tampon çıktığı gün sigara yaktım bi sıkıntım olmadı. Ama kanama hafif pembe şekilde devam edebilir. Tampon çıkana kadar benim ara ara oluyordu.

Sen de bendensin demekki
Icmesek cok iyi ama olmuyo iste. Dayanamadim maalesef.
Zaten ameliyattan sonra yatma sıkıntılı, 2 cocuk, gelen giden beynim dönüyodu.
Kanamayi sigaraya bagliyodum
Gerci 1 yada 2 tane icmistim, bugn cogaldi biraz.
Kombine oldum bide ben, hem meme protez hem burun.
Yaralae gec iyilesirmis sigara kullananlarda. Napalim artik.

Birde guneste leke kalma durumu varmis onu anlamadim tam.

Dün gece burnumun sagindan aniden kan geldi yine.
Baya sivi ve koyu renkliydi
Cumartesi atelim cikacakti umarim etkilemez bu kanama.

Ayricaaa cok cok onemli bi soru, ben sirt üstü yatamiyorum, ilk 2 gunden sonra doktoruma da danisarak yan yatmaya baslamistim. Biraz saga biraz sola dogru yatip dengelemeye calisiyorum. Ama sola fazla mi yattim ne dun gece suan o taraf acaip degisik bir bicimde hem sizliyor hem kasiniyor.

Bu da son soru, atel cikinca tekrar bandaj yapiyolar mi? Burnumu ne zmn tam gorebilirim?

Dün gece burnumun sagindan aniden kan geldi yine.
Baya sivi ve koyu renkliydi
Cumartesi atelim cikacakti umarim etkilemez bu kanama.

Ayricaaa cok cok onemli bi soru, ben sirt üstü yatamiyorum, ilk 2 gunden sonra doktoruma da danisarak yan yatmaya baslamistim. Biraz saga biraz sola dogru yatip dengelemeye calisiyorum. Ama sola fazla mi yattim ne dun gece suan o taraf acaip degisik bir bicimde hem sizliyor hem kasiniyor.

Bu da son soru, atel cikinca tekrar bandaj yapiyolar mi? Burnumu ne zmn tam gorebilirim?
Atel cikinca bant takiyorlar genelde onu da 3 gun sonra sokuyosun genel olarak, aslinda duz ve yuksek uyuman daha iyi burnunu ilk gorusune gore degerlendirme gun gecikce cok değişiyor:) kanamalar cok siddetli olmadigi surece normal sigara kullanimi iyilesme surecini yavaşlatıyor

Benimde sol burnum sürekli sızdırıp kan akıyor, nasıl geçer bu nasıl atlattınız

Zaman'la geçiyor, şuan tek sıkıntım hala ödem var burun ucum çok şiş. Burnunu neden kaldırttın diyo gören herkes ki böyle bir işlem yaptırmadım hatta burun ucum hiç ellenmedi. Kanama geçti şükür şişliklerde geçince ne olacak bakalım

Back
X