Ameliyat sonrası kimlerin cildinde soyulma sorunu oldu???

sandre

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
92
0
16
35
İzmir
arkadaşlar ameliyat olalı 8 gün oldu ama cildimde inanılmaz derecede soyulma mevcut sanki yüzüme jel sürülmüş gibi soyuluyo sizlerde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? nasıl geçicek bu bilemiyorum yardım lütfennn

cnm geçmiş olsun.bnm 23.günüm hala burnum ve cevresı soyuluyor aynı senın anlatttıgın gıbı korkmana gerek yok gecicek :)

ay canım benim sağolasın sen hep yardımcı oldun bana olmadan öncede çok teşekkür ederim :) normal bişey ozaman bu çabuk geçmesi için bişey yapılabilirmi krem vs onu merak ediyorum

ay canım benim sağolasın sen hep yardımcı oldun bana olmadan öncede çok teşekkür ederim :) normal bişey ozaman bu çabuk geçmesi için bişey yapılabilirmi krem vs onu merak ediyorum

ne demek cnm her zamaan :) ben bepanten kullanıyorum.asıl amacım sogukta dıkıs yerım sızlıyor.ve kızarıyor onun ıcın kullanıyorum ama surmusken tüm burun cevreme sürüyorum :)

Insallah canim benim gibi makyaj zorunlu bir ise sahipsen inan daha da zor oluyor. Allah kirtarsin be canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…