Ameliyat sonrası kimlerin cildinde soyulma sorunu oldu???

sandre

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
92
0
16
35
İzmir
arkadaşlar ameliyat olalı 8 gün oldu ama cildimde inanılmaz derecede soyulma mevcut :50: :50: sanki yüzüme jel sürülmüş gibi soyuluyo sizlerde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? nasıl geçicek bu bilemiyorum yardım lütfennn :50:

arkadaşlar ameliyat olalı 8 gün oldu ama cildimde inanılmaz derecede soyulma mevcut :50: :50: sanki yüzüme jel sürülmüş gibi soyuluyo sizlerde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? nasıl geçicek bu bilemiyorum yardım lütfennn :50:

cnm geçmiş olsun.bnm 23.günüm hala burnum ve cevresı soyuluyor aynı senın anlatttıgın gıbı korkmana gerek yok gecicek :)

ay canım benim sağolasın sen hep yardımcı oldun bana olmadan öncede çok teşekkür ederim :) normal bişey ozaman bu çabuk geçmesi için bişey yapılabilirmi krem vs onu merak ediyorum

ay canım benim sağolasın sen hep yardımcı oldun bana olmadan öncede çok teşekkür ederim :) normal bişey ozaman bu çabuk geçmesi için bişey yapılabilirmi krem vs onu merak ediyorum

ne demek cnm her zamaan :) ben bepanten kullanıyorum.asıl amacım sogukta dıkıs yerım sızlıyor.ve kızarıyor onun ıcın kullanıyorum ama surmusken tüm burun cevreme sürüyorum :)

Insallah canim benim gibi makyaj zorunlu bir ise sahipsen inan daha da zor oluyor. Allah kirtarsin be canim

Back
X