Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası kimlerin cildinde soyulma sorunu oldu???
arkadaşlar ameliyat olalı 8 gün oldu ama cildimde inanılmaz derecede soyulma mevcut sanki yüzüme jel sürülmüş gibi soyuluyo sizlerde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? nasıl geçicek bu bilemiyorum yardım lütfennn
arkadaşlar ameliyat olalı 8 gün oldu ama cildimde inanılmaz derecede soyulma mevcut sanki yüzüme jel sürülmüş gibi soyuluyo sizlerde böyle bi sorunla karşılaştınız mı? nasıl geçicek bu bilemiyorum yardım lütfennn
ay canım benim sağolasın sen hep yardımcı oldun bana olmadan öncede çok teşekkür ederim :) normal bişey ozaman bu çabuk geçmesi için bişey yapılabilirmi krem vs onu merak ediyorum
ay canım benim sağolasın sen hep yardımcı oldun bana olmadan öncede çok teşekkür ederim :) normal bişey ozaman bu çabuk geçmesi için bişey yapılabilirmi krem vs onu merak ediyorum
ne demek cnm her zamaan :) ben bepanten kullanıyorum.asıl amacım sogukta dıkıs yerım sızlıyor.ve kızarıyor onun ıcın kullanıyorum ama surmusken tüm burun cevreme sürüyorum :)