Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)
reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)
canım benim ilk ameliyatımdan sonra 6 ay olmadım.narkozun ve ameliyat sonrası kullanılan ilaçlardan mış.jinekoloğum öyle demişti.kan hapları kullandıktan sonra normale dönmeye başladım.![]()
yani ameliyat sonrsı adet gecikmesi normal değil mi? benim normalde günüm hiç şaşmaz. 10 haziranda ameliyat oldum ve 27-28 haziran gibi regl olmam gerekiyordu.şuan çok tedirginim yaçok kötü olur
((
Kızlar benim de 7 gün gecikti çok tedirgin oldum açıkçası..reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)