• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat sonrası regl dönemlerinde değişklik olanlar

bade82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
206
2
46
İzmir
reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)

benim de tam 10 gün erken geldi.. ameliyatın akabinde regl oldum
şimdi bu yeni düzene göre gidiyor reglim..
hayırlısı

Ameliyattan çıktıktan 2 saat sonra regl oldum, hatta ameliyattayken olabilme ihtimalime binaen (çok düzenli adet olduğumdan bekliyordum iki üç saat içinde) günlük ped koymuştum çamaşırıma. Ben de olmadı ama bünyen bu konularda hassassa gecikme olması normal olabilir.

bende regl bittigi gün oldum ve giderken ped taktım sadece tedbirdi.En cok seyden korktum hahaha yazsammı kı hanı gelıp hemsire wc ye cıktın isini gördünmü deyo ya hani :) heh narkozu yedıkten sonra cıkıverırse dedım aneeeeem düşünsene trajediyi. amelıyattan cok, bundan korktum bi an sonra narkozu verıceklerken dedım sorun hele vazgecmek istermısın evet bırakın azad edin derdim :P etrafımda mavili mavili insanlar isyan edemeden gözler gitti :P Bakalım ne zaman olucaz ilaclar falan aldıkya etkılemistir illaki düzeni her kullanılan ilac etkılıyor cidden de antibiyotık ne zaman kullansam degisiyor ondadır sanırım ;bilmiyorumkismile

reglim 10 gün gecikti daha önce ameliyat sonrasında böle bi durum yaşayanlar var ise yazınız lütfen bir arkadaşım 3 ay olamamıştı kontrollerinide yaptrdı herşey normal biznarkozun etkisimi die düşünmüştük=)

canim benim ben regl dönemin ikinci günündeyken ameliyat oldum doktorumunda izniyle vede anestezi uzmanina danisarakdan oldum...ben ameliyatdan ayilirken vede sonrasinda hic regl olmadim yani sanirsam ilacdan kaynaklandi ameliyat esnasinda am,a sonrasinda bi sorunla karsilasmadim yani normal oldum iste...:kedi:

canım benim ilk ameliyatımdan sonra 6 ay olmadım.narkozun ve ameliyat sonrası kullanılan ilaçlardan mış.jinekoloğum öyle demişti.kan hapları kullandıktan sonra normale dönmeye başladım.:3:

canım benim ilk ameliyatımdan sonra 6 ay olmadım.narkozun ve ameliyat sonrası kullanılan ilaçlardan mış.jinekoloğum öyle demişti.kan hapları kullandıktan sonra normale dönmeye başladım.:3:

yani ameliyat sonrsı adet gecikmesi normal değil mi? benim normalde günüm hiç şaşmaz. 10 haziranda ameliyat oldum ve 27-28 haziran gibi regl olmam gerekiyordu.şuan çok tedirginim ya :49:çok kötü olur :(((

yani ameliyat sonrsı adet gecikmesi normal değil mi? benim normalde günüm hiç şaşmaz. 10 haziranda ameliyat oldum ve 27-28 haziran gibi regl olmam gerekiyordu.şuan çok tedirginim ya :49:çok kötü olur :(((

kanama durdurucu bir ilaç veriyorlar o adet kanını da kesiyor bende ameliyat günü oldum bir daha ki gün hiç gelemdi doktora sordum ilaç yapar dedi

ben de regl bitti ameliyat oldum.15 gun sonra tekrar oldum.allak bullak oldum kisacasi :) bi baglanti var midir bilemiyorum.ama sizlerde de olduguna gore stres ya da ilaclardan etkilenebiliyodur belki

Kızlar benim de 7 gün gecikti çok tedirgin oldum açıkçası..

Back
X